Τι ετοιμάζει η Lexus για την Έκθεση του Τόκιο; [video]

Τι ετοιμάζει η Lexus για την Έκθεση του Τόκιο; [video]

Το πρώτο teaser για το ηλεκτρικό πρωτότυπο της ιαπωνικής εταιρείας.

Η Lexus ανακοίνωσε πως θα παρουσιάσει ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο πρωτότυπο στην Έκθεση του Τόκιο, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Οκτωβρίου.

Με το όχημα αυτό, η Lexus θα μας παρουσιάσει το όραμά της για το μέλλον, αξιοποιώντας τις τελευταίες εξελίξεις στους τομείς της ηλεκτροκίνησης και αυτόνομης οδήγησης. Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου, Η ιαπωνική εταιρεία απευθύνεται σε αγοραστές που είναι εξίσου παθιασμένοι με την οδήγηση και με τις εμπειρίες πολυτέλειας.

Από το βίντεο διάρκειας 2 δευτερολέπτων βλέπουμε τη λειτουργία των φωτιστικών σωμάτων με τα καμπύλα στοιχεία LED να αγκαλιάζουν τις μεγάλες εισαγωγές αέρα στον προφυλακτήρα. Πιο πίσω διακρίνουμε κάτι που μοιάζει με φωτεινές σφαίρες και ίσως αφορά τον φουτουριστικό πίνακα οργάνων. Επιπλέον είναι εμφανές πως το όχημα θα έχει αιχμηρό σχεδιασμό και διχρωμία στο αμάξωμα που θα συνδυάζει γαλάζιο με σκούρο γκρι. Από τη συγκεκριμένη γωνία δεν μπορούμε να καταλάβουμε τον τύπο αμαξώματος του πρωτοτύπου, όμως εικάζουμε πως έχουμε να κάνουμε με κάποιο συμπαγές SUV.

Περισσότερα θα μάθουμε στα επόμενα teaser που πιθανότατα θα ακολουθήσουν πριν από την επίσημη πρεμιέρα του πρωτοτύπου.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube