Τέσσερα ξεχωριστά VW Beetle στη Ν. Υόρκη

Τέσσερα ξεχωριστά VW Beetle στη Ν. Υόρκη

Η VW πειραματίζεται με το Beetle και παρουσιάζει τέσσερες βελτιωμένες εκδόσεις του στο New York International Auto Show.

Με τη Volkswagen να μην έχει κάποιο εντελώς καινούργιο μοντέλο να αποκαλύψει στο New York International Auto Show, η εταιρία αποφάσισε να τραβήξει την προσοχή με τέσσερις βελτιωμένες εκδόσεις του Beetle.

Πιο ξεχωριστό όλων είναι το VW Beetle R-line Concept, με ένα πλήρες body-kit σε μαύρο χρώμα, σε αντίθεση με το λευκό περλέ του αμαξώματος. Στο πίσω μέρος του υπάρχει ένα ευμέγεθες diffuser και μια μεγάλη αεροτομή, έχει φαρδύτερα μετατρόχια και φοράει ζάντες 20''. Κάτω από το καπό του πάντως βρίσκεται ο 2.0 TSI που αποδίδει 220 PS, αφού δεν έχει δεχθεί επεμβάσεις. Στο γυναικείο κοινό στοχεύει σαφώς το VW Beetle Pink Edition, το οποίο φτιάχτηκε σε συνεργασία με την εταιρία γυναικείων αξεσουάρ Pink. Το αμάξωμά του είναι βαμμένο σε χρώμα Pink Metallic και διαθέτει διακοσμητικά στοιχεία χρωμιωμένα, αλουμινένια και με μαύρο φινίρισμα.

Η εμφάνιση ενός φθαρμένου τζιν ήταν η έμπνευση για τη δημιουργία του VW Beetle Cabriolet Denim, όπως και για την ονομασία του χρώματός του: Stonewasted Blue Metallic. Από την άλλη το VW Beetle Wave, κι αυτό με μαλακή οροφή, επηρεάστηκε από την κουλτούρα των κοινωνιών που βρίσκονται στις ανατολικές και δυτικές ακτές των ΗΠΑ. Είναι βαμμένο σε χρώμα Habanero Orange Metallic και στο εσωτερικό του τα υφάσματα έχουν σχέδια που παραπέμπουν στις δεκαετίες του ’50 και του ’60. Το ταμπλό έχει πραγματική ξύλινη επένδυση, εμπνευσμένη από το στιλ των σανίδων του surf.

Τα τέσσερα παραπάνω Beetle αποτελούν απλώς κάποιες ιδέες που η VW θέλησε να μοιραστεί με τους επισκέπτες του New York International Auto Show και όλο τον κόσμο, και δεν μας προετοιμάζουν για κάποιες αντίστοιχες εκδόσεις παραγωγής. Ωστόσο η VW δεν αποκλείει το ενδεχόμενο κάποια από τα χαρακτηριστικά τους να βρουν τον δρόμο προς τα συμβατικά Beetle.

[Πηγή: Volkswagen]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube