Teasers για την Bugatti GT Vision

Teasers για την Bugatti GT Vision

Καθώς πλησιάζουμε στην αποκάλυψη της #imaginEBugatti GT Vision στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης, η ιταλική φίρμα μας κατακλύζει με teasers.

Δεν έχει σημασία τι είδους έκθεμα θα έχει η Bugatti στην Φρανκφούρτη, αν θα είναι ένα πραγματικό νέο μοντέλο ή ένα «όραμα» που δεν παραχθεί ποτέ. Ό,τι και να είναι, θα είναι κάτι συναρπαστικό.

Βέβαια, ξέρουμε όλοι ότι οι φωτογραφίες αυτές προλογίζουν ένα εικονικό αυτοκίνητο, που δημιουργήθηκε για να αγωνίζεται σε ένα video game. Αν όμως πρόκειται για κάτι παραπάνω από ένα software concept; Τι θα λέγατε αν έδειχνε κάποιες λεπτομέρειες της επερχόμενης Bugatti Chiron;

Μάλλον απίθανο, ειδικά καθώς τα περισσότερα από αυτά τα vision prototypes” μόλις που θυμίζουν αυτοκίνητα. Όμως ποτέ δεν ξέρεις, αφού τα teaser της Bugatti συνοδεύονται από κάποιες φράσεις που σε μπερδεύουν: «Κάθε concept δοκιμάζεται».

Όπως και να ’χει, ένα από τα τελευταία teasers δείχνει μια εντυπωσιακά φαρδιά ζάντα που μοιάζει οπτικά με αυτές της ειδικής έκδοσης Ettore Bugatti” της Veyron, αλλά με λιγότερες ακτίνες, κοίλο όφσετ και κεντρικό μπουλόνι. Το δεύτερο teaser δείχνει τον εμπρός αεροδυναμικό διαχωριστή (splitter) του αυτοκινήτου, με κάτι που μοιάζει σαν ρύγχος τύπου F1 κι ένα κρίκο ρυμούλκησης.

Αναμφισβήτητα θα πρόκειται για όπλο στις εικονικές πίστες, αφού τα δύο teasers που βλέπουμε εδώ έρχονται να συμπληρώσουν τον αεραγωγό τύπου NACA και την εμπνευσμένη από αγωνιστικό LMP1 πίσω πτέρυγα, που έχει δείξει η Bugatti πριν λίγο καιρό.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube