Teaser: Πρώτη φωτό του νέου Infiniti QX30 Concept

Teaser: Πρώτη φωτό του νέου Infiniti QX30 Concept

Έχοντας παρουσιάσει το πρώτο της μικρομεσαίο, το Q30, με τη μορφή πρωτοτύπου στη Φρανκφούρτη το 2013, θα περιμέναμε η Infiniti να προχωρήσει σε αποκαλύψεις για το μοντέλο παραγωγής.

Eν όψει της Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης, η πολυτελής θυγατρική της Nissan επέλεξε να κοινοποιήσει την πρώτη φωτογραφία ενός νέου concept, του QX30.

Αν για το premium μικρομεσαίο Q30 έχουμε ήδη αρκετές πληροφορίες, όπως ότι κατά πάσα πιθανότητα θα βασίζεται στην νέα πλατφόρμα MFA της Mercedes-Benz, που χρησιμοποιεί και η A-Class, για το QX30, πέραν του ότι πρόκειται για ένα πρωτότυπο crossover που θα λανσαριστεί στις 3 Μαρτίου, δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες.

«Το QX30 Concept δείχνει τη σχεδιαστική τάση η οποία θα αποτελέσει την έμπνευση για ένα premium κόμπακτ crossover που θα απευθύνεται σε μια νέα γενιά αγοραστών», αναφέρει το δελτίο Τύπου.

Συμπληρώνει δε ότι δυνητικοί πελάτες είναι όσοι αναζητούν ένα μοντέλο που θα ταιριάζει «τόσο στην καθημερινότητα της πόλης όσο και σε αποδράσεις του Σαββατοκύριακου».

Αρκετά λιτή και ολίγον τι κλισέ, όσον αφορά τα μικρά crossover η συγκεκριμένη ανακοίνωση, η οποία συνοδευόμενη από την κρυπτική φωτό του πίσω μέρους δεν προσφέρεται για περαιτέρω σχολιασμό. Με τη Γενεύη να πλησιάζει, ωστόσο, θα μάθουμε περισσότερα αρκετά σύντομα.

[Πηγή: Infiniti]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube