Tata Nexon: Αντίπαλος του Juke από την Ινδία

Tata Nexon: Αντίπαλος του Juke από την Ινδία

Η Tata παρουσίασε τη δική της εκδοχή για ένα μικρό σπορ crossover στην Auto Expo, στο Νέο Δελχί.

Η μόδα των μικρών crossover καλά κρατεί. Το πρωτότυπο Nexon είναι η πρόταση της Tata, της ινδικής εταιρίας που μεταξύ άλλων έχει αγοράσει τη Land Rover.

Το Tata Nexon έχει μήκος κάτω από 4 m και πολύ νεανική σχεδίαση. Χάρη στα τονισμένα φτερά, την πολύ πλατιά μάσκα και τα φωτιστικά σώματα που φτάνουν μέχρι το πάνω μέρος του καπό, από εμπρός τουλάχιστον παραπέμπει απευθείας στο Nissan Juke. Κάτι μάλλον καθόλου τυχαίο.



Κι αν το αμάξωμα έχει ενδιαφέρουσα σχεδίαση, αυτή του εσωτερικού είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή. Τα λεπτά καθίσματα φαίνεται σαν να αιωρούνται, το ταμπλό είναι ό,τι πιο λιτό έχουμε δει σε πρωτότυπο και μια φωτιζόμενη τιρκουάζ λωρίδα διατρέχει όλη την καμπίνα.



Το πιθανότερο είναι ότι δεν πρόκειται να δούμε τίποτα από τα παραπάνω σε κάποιο Tata Nexon παραγωγής. Όμως είναι φανερή η διάθεση της Tata να λανσάρει τον εαυτό της ως μια σύγχρονη, σπορ και νεανική μάρκα που δεν φτιάχνει μόνο φτηνά, αλλά και πραγματικά ελκυστικά αυτοκίνητα. Και κρίνοντας από το Nexon, μια χαρά τα καταφέρνει.



[Πηγή: Auto Evolution]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube