Στη Φρανκφούρτη το νέο SUV της Jaguar

Στη Φρανκφούρτη το νέο SUV της Jaguar

Ερχεται τον Σεπτέμβριο με μηχανικά μέρη που θα φέρουν τη... σφραγίδα της Land Rover

Στη Φρανκφούρτη φαίνεται πως τελικά θα παρουσιαστεί το νέο SUV της Jaguar, η οποία όπως όλοι οι premium κατασκευαστές που... σέβονται τον ευατό τους, αποφάσισε να μπει στην κατηγορία και να διεκδικήσει μερίδιο.

Πρόκειται για το πρώτο SUV της μάρκας το οποίο ακόμη ακούει στο κωδικό όνομα XQ το οποίο ίσως και να είναι και το τελικό.
Οι πρώτες πληροφορίες που διαρρέουν στον Τύπο λένε ότι η XQ θα πατά πάνω στην πλατφόρμα που χρησιμοποιεί και η XJ, ενώ τα μηχανικά μέρη και ειδικά αυτά που έχουν να κάνουν με το σύστημα τετρακίνησης θα προέρχονται από τη Land Rover. 

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το πάνελ των κινητήρων που θα φιλοξενούνται κάτω από το καπό της XQ. Είναι σίγουρο πάντως ότι το νέο SUV της βρετανικής μάρκας θα διακρίνεται για την πολυτέλεια, τον πλούσιο εξοπλισμό και το DNA της φίρμας, στο οποίο και ποντάρει για να κάνει τη διαφορά σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
 
Υπομονή λοιπόν έως τις αρχές Σεπτεμβρίου όταν το "σεντόνι" θα τραβηχθεί και θα μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το νέο μοντέλο της Jaguar. 

 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube