Ssangyong: Νέο πρωτότυπο SIV-2

Ssangyong: Νέο πρωτότυπο SIV-2

Το SIV-2 μας προϊδεάζει για ένα καινούριο μεσαίο SUV της Κορεατικής φίρμας.

Η Ssangyong εργάζεται ήδη πάνω σε ένα καινούριο μεσαίο SUV που θα τοποθετηθεί εμπορικά πάνω από το μικρό crossover Tivoli.

Το νέο μοντέλο θα δειγματιστεί μέσω το πρωτότυπου SIV-2 στην προσεχή Έκθεση της Γενεύης και αποτελεί εξέλιξη του πρωτότυπου SIV που είχε παρουσιαστεί στην ίδια έκθεση τρία χρόνια νωρίτερα.

Δεν έχουν δοθεί πολλές πληροφορίες για το νέο μεσαίο SUV της Ssangyong, και τα λίγα που γνωρίζουμε κάνουν λόγο για έμφαση στην ποιότητα και τα οδικά χαρακτηριστικά. Οι διαστάσεις του θα είναι παρόμοιες με του Nissan Qashqai και θα καθίζει μέχρι πέντε ενήλικους.

Το πρωτότυπο SIV-2 είναι υβριδικό και διαθέτει θερμικό κινητήρα τούρμπο 1,5 λίτρων. Οι μπαταρίες είναι Ιόντων Λιθίου και είναι τοποθετημένες χαμηλά στο πάτωμα ευνοώντας το κέντρο βάρους του νέου μοντέλου.

Στα σχέδια των μηχανικών της Ssangyong είναι η δημιουργία μιας πλήρους γκάμας που θα περιλαμβάνει βενζινοκίνητα, πετρελαιοκίνητα, υβριδικά και ηλεκτρικά «SIV-2».

Η έκδοση παραγωγής του νέου μοντέλου αναμένεται να παρουσιαστεί το 2018, ενώ περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες θα μάθουμε με την παρουσίασή του στην Έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube