Spacetourer The Citroënist Concept [video]

Spacetourer The Citroënist Concept [video]

Ένα πρωτότυπο βαν ιδανικό για camping μαζί με το νέο ποδήλατο της Citroën

H Citroën παρουσιάζει στην Έκθεση Γενεύης to πρωτότυπο "The Citroënist Concept" βασισμένο στο επιβατικό βαν SpaceTourer, μαζί με το ποδήλατο περιορισμένης παραγωγής “Rider The Citroënist by Martone”.

Citroën

Το SpaceTourer The Citroënist Concept είναι σχεδιασμένο ως μια προσιτή λύση για camping και περιπετειώδεις αποδράσεις στην εξοχή. Η καμπίνα που εξελίχθηκε από την εταιρεία Pössl με ανακλινόμενη προέκταση οροφής, διαθέτει κρεβάτι για δύο άτομα, αποθηκευτικό χώρο για δύο ποδήλατα και ένα ενσωματωμένο γραφείο με σύνδεση στο διαδίκτυο.

Εξωτερικά ξεχωρίζει από τα ασπρόμαυρα γραφικά στο άνω μέρος του αμαξώματος και τα λευκά δαχτυλίδια στα ελαστικά που κάνουν αντίθεση με τις μαύρες ζάντες. Στο εσωτερικό κυριαρχεί το μοντέρνο και μίνιμαλ στυλ της Citroën, με επενδύσεις σε λευκό, μαύρο και κόκκινο χρώμα.

Citroen

Συνεχίζουμε με το δίκυκλο το οποίο αποτέλεσε και την αφορμή για τη δημιουργία του πρωτοτύπου και εξελίχθηκε σε συνεργασία με την Martone Cycling ως ένα άνετο, στυλάτο και βιώσιμο μέσο μεταφοράς για την πόλη.

Το λευκό πλαίσιο του ποδηλάτου είναι κατασκευασμένο από κράμα χάλυβα και αλουμινίου και ζυγίζει 12 kg, ενώ διατίθεται σε δύο μεγέθη (52cm και 56cm). Οι μαύρες ζάντες 700 mm x 32 mm φορούν ελαστικά ανθεκτικά στα τρυπήματα και το σύστημα τριών ταχυτήτων είναι της Sturmey-Archer με μια κόκκινη αλυσίδα που είναι το σήμα κατατεθέν της Martone Cycling. Από το σκελετό, τη σέλα και το τιμόνι δε λείπουν τα λογότυπα Citroën Origins για τα 100 χρόνια της εταιρείας.

Citroën

Όσοι ενδιαφέρονται για το ποδήλατο, μπορούν να το αγοράσουν έναντι 950 ευρώ από τη διεύθυνση lifestyle.citroen.com. Όσο για το βαν, δυστυχώς από ότι φαίνεται θα παραμείνει σε μορφή πρωτοτύπου.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube