Renault Alaskan ICE Edition

Renault Alaskan ICE Edition

Στην παραγωγή το φθινόπωρο του 2019

Η Renault παρουσίασε στη Γενεύη το Alaskan ICE Edition, ένα πρωτότυπο που μας προετοιμάζει για μια έκδοση περιορισμένης παραγωγής του γαλλικού pickup η οποία θα διατεθεί από το φθινόπωρο του 2019. Να θυμίσουμε πως το Alaskan που πρωτοπαρουσιάστηκε το 2016 είναι βασισμένο στο Nissan Navara με το οποίο μοιράζεται τα μηχανικά μέρη και αρκετά μέρη του αμαξώματος.

Το ICE Edition ξεχωρίζει από το σκληρό κάλυμμα της καρότσας που προστατεύει το φορτίο ενώ προσφέρει επιπλέον πρακτικές λύσεις αποθηκευτικών χώρων στο εσωτερικό του. 

alaskan

Η εξωτερική απόχρωση σε λευκό του πάγου έρχεται σε αντίθεση με τα γραφικά που φέρουν μαύρες και κόκκινες πινελιές, όπως και με τις ζάντες αλουμινίου 18", την οροφή και το κάλυμμα της καρότσας που έχουν βαφτεί σε μαύρο χρώμα. Άλλες προσθήκες είναι οι προεκτάσεις των φτερών που καλύπτουν τα μεγαλύτερα εκτός δρόμου ελαστικά.

Η καμπίνα έχει θέσεις για 5 επιβάτες με δερμάτινες επενδύσεις και ένα ηχοσύστημα 6 ηχείων Focal stereo με τεχνολογία Dôme Flax.

Η Renault δεν έκανε λόγο για τους κινητήρες που θα χρησιμοποιεί το μοντέλο αλλά εικάζουμε πως θα είναι ο γνωστός πετρελαιοκινητήρας dCi 2,3 λίτρων που ανάλογα με την έκδοση αποδίδει 160 PS ή 190 PS.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube