Πρωτότυπο υβριδικό Yaris με 400 PS από την Toyota

Πρωτότυπο υβριδικό Yaris με 400 PS από την Toyota

Το πρωτότυπο Hybrid R για το οποίο μας είχε προϊδεάσει η Toyota την περασμένη εβδομάδα, θα βασίζεται στο Yaris και θα έχει ισχύ 400 PS

Με όλη τη φημολογία γύρω από τα σπορ κουπέ που φέρεται να έχει στα σκαριά η Toyota και δίνοντας στη δημοσιότητα φωτογραφία του λογότυπου Hybrid R την περασμένη εβδομάδα, η ιαπωνική φίρμα μας έκανε να πιστεύουμε ότι μας ετοιμάζει κάτι καλό για την έκθεση της Φρανκφούρτης.

Ωστόσο, το πρωτότυπο Hybrid R που θα παρουσιάσει η Toyota στη γερμανική έκθεση τον άλλο μήνα θα είναι μια νέα πρωτότυπη έκδοση του Yaris, η οποία θα κάνει χρήση της υβριδικής τεχνολογίας που ανέπτυξε η ιαπωνική φίρμα για την συμμετοχή της στους αγώνες αντοχής και το 24ωρο αγώνα του Le Mans, με το αγωνιστικό TS030.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η ισχύς του υβριδικού πρωτότυπου θα φθάνει τα 400 PS. Σε πια μοντέλα θα χρησιμοποιηθεί μελλοντικά η συγκεκριμένη τεχνολογία αλλά και τα πλήρη χαρακτηριστικά της θα τα μάθουμε μετά την παρουσίαση του πρωτότυπου στην έκθεση της Φρανκφούρτης. Μείνετε συντονισμένοι!

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube