Το πρωτότυπο Nissan Juke Fuji Sunset Buggy, παρουσιάστηκε στην Ισπανία

Το πρωτότυπο Nissan Juke Fuji Sunset Buggy, παρουσιάστηκε στην Ισπανία

Σχεδιασμένο για να τονίζει τον περιπετειώδη χαρακτήρα του Nissan Juke.

Η Nissan παρουσίασε πρόσφατα στην Ισπανία το πρωτότυπο Juke Fuji Sunset Buggy, που πήρε το όνομά του από το ομώνυμο εξωτερικό χρώμα της γκάμας του μοντέλου, συνδυάζοντας τους πορτοκαλί τόνους του ηλιοβασιλέματος πάνω από το όρος Fuji στην Ιαπωνία με τα υπέροχα ηλιοβασιλέματα στις ακτές της Μεσογείου. Το πρωτότυπο Juke Fuji Sunset Buggy, αποτελεί την πιο πρωτότυπη εκδοχή του ξεχωριστού compact crossover.

Συγκεντρώνοντας όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που εκτιμούν δεόντως όσοι αγαπούν τα καλοκαιρινά σπορ, το πρωτότυπο Nissan Juke είναι σχεδιασμένο για να κάνει απολαυστική την οδήγηση. Κατασκευασμένο στο Sunderland του Ηνωμένου Βασιλείου, κινείται από τον βενζινοκινητήρα DIG-T 1,0 λίτρου με ισχύ 114 PS, προσφέροντας  συνδυασμό επιδόσεων, οικονομίας και ποιότητας κύλισης.  

Οι συνδεδεμένες υπηρεσίες και οι αναβαθμίσεις over-the-air, κάνουν το Juke πιο συνδεδεμένο από ποτέ. Ανάλογα με την εξοπλιστική έκδοση του μοντέλου, το αυτοκίνητο διαθέτει το σύστημα πλοήγησης και ψυχαγωγίας NissanConnect, οθόνη αφής 8 ιντσών, Wi-Fi hotspot εντός αυτοκινήτου και αναγνώριση φωνής. 

[Πηγή: Nissan]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube