To πρωτότυπο Audi Q6 e-tron δοκιμάζει τις δυνατότητές του στα χιόνια

To πρωτότυπο Audi Q6 e-tron δοκιμάζει τις δυνατότητές του στα χιόνια

Η μελλοντική σειρά μοντέλων Q6 e-tron σηματοδοτεί την απαρχή της ηλεκτρικής κινητικότητας στην έδρα της Audi στο Ingolstadt.

Audi Q6 e-tron

Το Audi Q6 e-tron είναι μόνο η αρχή της μεγαλύτερης επίθεσης, της μάρκας με τα τέσσερα δαχτυλίδια, η οποία σκοπεύει να λανσάρει 20 νέα μοντέλα μέχρι το 2025, εκ των οποίων περισσότερα από τα μισά, θα είναι EV’s.

Η μελλοντική σειρά μοντέλων Q6 e-tron σηματοδοτεί την απαρχή της ηλεκτρικής κινητικότητας στην έδρα της Audi στο Ingolstadt. Μια εσωτερική μονάδα συναρμολόγησης μπαταριών υποστηρίζει τη δέσμευση της Audi για την ηλεκτρική κινητικότητα. 

Η Audi δοκιμάζει επί του παρόντος το πρωτότυπο Q6 e-tron, που προορίζεται για παραγωγή στο μακρινό ευρωπαϊκό βορρά υπό αυστηρούς κανόνες ασφαλείας. Η μελλοντική σειρά μοντέλων είναι η πρώτη που θα κατασκευαστεί με τη νέα τεχνολογική πλατφόρμα Premium Platform Electric (PPE). 

Audi Q6 e-tron

Με το 800V ηλεκτρικό σύστημα, τους ισχυρούς και αποδοτικούς ηλεκτροκινητήρες, ένα καινοτόμο σύστημα διαχείρισης μπαταριών και φόρτισης και μια καινούρια αρχιτεκτονική ηλεκτρονικών συστημάτων, το πρωτότυπο Q6 e-tron σηματοδοτεί το επόμενο σημαντικό βήμα στην ηλεκτροκίνηση και την ψηφιοποίηση της γκάμας μοντέλων της Audi. 

Η επερχόμενη σειρά μοντέλων Q6 e-tron, η οποία διατίθεται σε εκδόσεις αμαξώματος SUV και Sportback, αντιπροσωπεύει τη βιώσιμη παραγωγή, την αναβάθμιση των δεξιοτήτων του εργατικού δυναμικού στην εγκατάσταση του Ingolstadt, και το ηλεκτρικό μέλλον της εταιρείας. Η Audi μεταμορφώνεται με γρήγορο ρυθμό σε κορυφαίο connected πάροχο, πλήρως ηλεκτρικής premium κινητικότητας. Και το κάνει αυτό πάνω σε ισχυρά οικονομικά θεμέλια: Ο όμιλος Audi έκλεισε το οικονομικό έτος 2022 με αποτελέσματα ρεκόρ. 

«Η στρατηγική μας Vorsprung 2030 παρέχει τις σωστές απαντήσεις, ακόμη και σε περιόδους πολλαπλών κρίσεων», λέει ο Markus Duesmann, Διευθύνων Σύμβουλος της AUDI AG. «Εστιάζουμε πλήρως στη βιωσιμότητα και προωθούμε συστηματικά την ψηφιοποίηση και την ηλεκτροκίνηση των προϊόντων μας».

Πηγή: Audi

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube