Το πρώτο teaser του Audi AI:TRAIL quattro concept

Το πρώτο teaser του Audi AI:TRAIL quattro concept

Το μέλλον των εκτός δρόμου μοντέλων της Audi σε ένα ηλεκτρικό πρωτότυπο.

Η Audi δημοσίευσε την πρώτη εικόνα teaser του νέου πρωτοτύπου Al:TRAIL quattro που θα κάνει πρεμιέρα στην Έκθεση Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο. Το AΙ:TRAIL quattro concept είναι η δεύτερη σχεδιαστική μελέτη της σειράς AΙ μετά από το Audi AI:ME Concept [video] που είδαμε τον περασμένο Απρίλιο.

Όπως βλέπουμε από την εικόνα, το πρωτότυπο έχει εκτός δρόμου προσανατολισμό με μεγάλη απόσταση από το έδαφος, ουσιαστικά ανύπαρκτους εμπρός και πίσω προβόλους και ελαστικά υψηλού προφίλ. Το ηλεκτρικό σύστημα κίνησης ευνοεί την εκμετάλλευση των εσωτερικών χώρων σε συνδυασμό με τη σιλουέτα που είναι ενός όγκου. Το παρμπρίζ έχει πολύ έντονη κλίση ενώ οι γυάλινες επιφάνειες καταλαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος του αμαξώματος. Από το rendering διακρίνουμε τις 4 πόρτες και το χαρακτηριστικό σχήμα των πλευρικών παραθύρων που υιοθετείται σε όλα τα τελευταία πρωτότυπα της Audi.

Περισσότερες πληροφορίες θα έχουμε όταν ανοίξει η Έκθεση Φρανκφούρτης, εκεί όπου η Audi θα παρατάξει ολόκληρη τη γκάμα της και τρία ακόμη πρωτότυπα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube