Πώς θα είναι το FIAT Panda του 2022;

Πώς θα είναι το FIAT Panda του 2022;

Διαρροή σχεδίων και πληροφοριών που μπορεί να μην απέχουν από τις τελικές επιλογές που θα δούμε για τη νέα γενιά του FIAT Panda.

Το FΙΑΤ Panda, το πιο δημοφιλές αυτοκίνητο στην Ιταλία, είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της ιταλικής βιομηχανίας, αλλά παράλληλα και ο βασικός πυλώνας των μελλοντικών σχεδίων της εταιρείας. Πώς θα είναι όμως το νέο Fiat Panda; Θα έχει παραδοσιακούς κινητήρες; Θα είναι απλώς ηλεκτρικό; Θα είναι μεγαλύτερο; Ας ξεκινήσουμε από το τρέχον μοντέλο.

Αναμένουμε μια μάλλον σημαντική αναβάθμιση αυτού που θα είναι έτοιμη περίπου στα τέλη του καλοκαιριού του 2020. Εφόσον η αλυσίδα παραγωγής δεν αναβληθεί περαιτέρω λόγω του κοροναϊού. Θα έχουμε μια άλλη αισθητική με νέα χρώματα, την έκδοση Sport και τους εντελώς ανασχεδιασμένους εσωτερικούς χώρους με έμφαση στην συνδεσιμότητα. Μετά από αυτές τις καινοτομίες που έχουν προγραμματιστεί για το 2020, θα έχουμε ένα διάλειμμα δύο ετών που θα φέρει την τρίτη γενιά του FΙΑΤ Panda στο τέλος της καριέρας του.

rear

Η πραγματική επανάσταση θα έρθει το 2022 με το νέο μοντέλο που θα είναι μεγαλύτερο, πιο ευρύχωρο και τεχνολογικά εξελιγμένο. 

Οι εικόνες για το Panda του 2022 δείχνουν ένα αυτοκίνητο που θα είναι ένα πολύ μεγαλύτερο από το σημερινό, με 5 πόρτες, με μήκος που θα μπορούσε να υπερβεί και τα 3.900 mm και χώρο αποσκευών περίπου 300 lt, καθιστώντας έτσι ένα αυτοκίνητο της κατηγορίας Β. 

Το νέο Panda θα αποτελέσει τη βάση μιας σειράς αυτοκινήτων που θα γεννηθούν στο μέλλον και θα δώσουν ζωή στην "οικονομική τάση" των αυτοκινήτων της FΙΑΤ. Οι φήμες θέλουν το νέο Panda να έχει τουλάχιστον τέσσερις εκδόσεις, ανάμεσα στις οποίες μια XL (για μεγαλύτερους χώρους) αλλά και μια που θα έχει τα χαρακτηριστικά των SUV της κατηγορίας.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube