Peugeot Instinct Concept 2017

Peugeot Instinct Concept 2017

Διέρρευσε το «ένστικτο» της Peugeot, λίγες μέρες πριν την επίσημη παρουσίασή του στην Έκθεση της Γενεύης.

Το μυώδες δίπορτο πρωτότυπο Instinct μας δίνει μια γεύση από την μελλοντική σχεδιαστική κατεύθυνση που θα ακολουθήσει η Peugeot, και ίσως σηματοδοτήσει και στην «στροφή» στην ηλεκτροκίνηση.

Κύρια σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του Instinct Concept είναι η έντονες ακμές, τα μυώδη εμπρός φτερά, οι εξογκωμένοι πίσω ώμοι, τα εμπρός φώτα LED με τους μεγάλους «κυνόδοντες», οι κάμερες που εκτελούν χρέη καθρεφτών και οι αεροδυναμικής σχεδίασης μονομπούλονες ζάντες αλουμινίου.

Αυτά θα είναι ίσως και ορισμένα από τα μελλοντικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά των μοντέλων της Peugeot, ενώ η κλειστή μάσκα του Instinct Concept ίσως υποδηλώνει και ένα ηλεκτρικό σύστημα κίνησης, κάτι που μας προϊδεάζει για τα μελλοντικά σχέδια της γαλλικής εταιρείας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Οδηγούμε το νέο Peugeot 5008 2.0 BlueHDi

Μαζί με τις άλλες δύο εταιρείες του Groupe PSA, η Peugeot προγραμματίζει να λανσάρει μέχρι το 2020 ορισμένα υβριδικά και ηλεκτρικά μοντέλα. Η DS Automobiles θα είναι η πρώτη που θα παρουσιάσει τα νέα αυτά συστήματα κίνησης, και θα ακολουθήσουν λίγο καιρό μετά οι Citroën και Peugeot.

Το Peugeot Instinct Concept θα κοσμεί το περίπτερο της γαλλικής φίρμας στην Έκθεση της Γενεύης, δίπλα στο νέο SUV 5008 και το επιβατικό Partner Tepee Electric.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube