Το Opel Experimental θα μας δείξει το σχεδιαστικό μέλλον της γερμανικής μάρκας

Το Opel Experimental θα μας δείξει το σχεδιαστικό μέλλον της γερμανικής μάρκας

Το νέο πρωτότυπο που θα παρουσιάσει η Opel στην έκθεση του Μονάχου τον Σεπτέμβρη θα μας δείξει το σχεδιαστικό μονοπάτι που θα ακολουθήσει τα επόμενα χρόνια.

Opel

Opel Experimental ονομάζεται το νέο πρωτότυπο μοντέλο του Γερμανού κατασκευαστή το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα στην IAA Mobility στο Μόναχο, που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 5 - 10 Σεπτεμβρίου 2023.

«Το Opel Experimental δείχνει ξεκάθαρα το όραμά μας για ολόκληρη τη μάρκα, όχι μόνο για ένα μοντέλο. Δείχνει το μέλλον της Opel και θα επηρεάσει όλα τα οχήματα παραγωγής της επόμενης γενιάς. Συμβολίζει αυτό που θέλουμε να επιτύχουμε με την Opel», δήλωσε σχετικά ο Διευθύνων Σύμβουλος της Opel, Florian Huettl.

Το Opel Experimental αποτελεί το επόμενο στάδιο εξέλιξης της σχεδιαστικής φιλοσοφίας Bold and Pure που πρωτοεμφανίστηκε στο πρωτότυπο GT X Experimental. Το νέο πρωτότυπο της Opel δηλώνει τη δυναμική παρουσία της μάρκας μέσα στο Stellantis Group, δίνοντας νέα πνοή στους πυλώνες της μάρκας Detox, Modern German και Greenovation.

Επιπλέον, θα είναι το πρώτο Opel που θα φέρει περήφανα το νέο Opel «Blitz» που αποκαλύφθηκε πρόσφατα. Το αιχμηρό, γεμάτο αυτοπεποίθηση νέο λογότυπο τοποθετείται σε περίοπτη θέση στο κέντρο του Opel Compass, το οποίο αποτελεί τη ραχοκοκαλιά των εμπρός, πίσω και εσωτερικών σχεδιαστικών στοιχείων της Opel.   

Το νέο πρωτότυπο Opel Experimental συνεχίζει τη μακρά και επιτυχημένη παράδοση των πρωτότυπων αυτοκινήτων «made in Rüsselsheim», μια παράδοση που ξεκίνησε το 1965, όταν η Opel παρουσίασε το θρυλικό Experimental GT.

Πηγή: Opel
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube