O-Team Zafira Life από την Opel

O-Team Zafira Life από την Opel

Εμπνευσμένο από την αμερικανική σειρά "The A-Team" της δεκαετίας του '80.

Η Opel παρουσίασε το “O-Team Zafira Life”, ένα πρωτότυπο εμπνευσμένο από το βανάκι GMC Vandura το οποίο πρωταγωνιστούσε στην αμερικανική σειρά The A-Team της δεκαετίας του '80.

Η δημιουργία του τμήματος Opel Special Vehicles βασίζεται στο νέο Zafira Life και ξεχωρίζει εμφανισιακά χάρη στις ζάντες 20" της BBS που φορούν ελαστικά Michelin Cup 2, τις προστατευτικές μπάρες στον εμπρός προφυλακτήρα, τη χαμηλωμένη αερανάρτηση την αεροτομή οροφής και την εξάτμιση OPC. Τα εντυπωσιακά γραφικά συνδυάζουν λευκό, σκούρο μπλε και κίτρινο neon το οποίο κάνει την εμφάνισή του στο έμβλημα της Opel, τα φωτιστικά σώματα, τη γρίλια, την αεροτομή, τις ζάντες και τις τετραπίστονες δαγκάνες των φρένων (δίσκοι 380mm εμπρός).

O-Team

Κάτω από το καπό βρίσκεται ο γνωστός πετρελαιοκινητήρας 2,0 λίτρων με απόδοση 177 PS και 400 Nm ροπής, που συνεργάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων. Παρόλα αυτά, το “O-Team Zafira Life” έχει ψηφιακό ήχο V8 κινητήρα ώστε να παραπέμπει περισσότερο στο GMC Vandura.

Μιλώντας για ήχο, ένα ηχοσύστημα 800 watts με ενισχυτή μετατρέπει την καμπίνα του Zafira σε συναυλιακό χώρο. Εκεί βρίσκουμε σπορ καθίσματα από το Insignia GSi για τον οδηγό και τον συνοδηγό, και περιστρεφόμενα καθίσματα για την δεύτερη και την τρίτη σειρά καθισμάτων. Όλες οι επενδύσεις είναι από δέρμα και Alcantara με ραφές σε κίτρινο neon.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Επίσημο: Νέο Opel Zafira Life

Όλες οι επεμβάσεις έχουν πάρει έγκριση από την TÜV, κάτι που σημαίνει πως το πρωτότυπο θα μπορούσε να κυκλοφορήσει νόμιμα στο δρόμο. Παρόλα αυτά, η Opel δεν σκοπεύει να βγάλει στην παραγωγή κάποια αντίστοιχη έκδοση. Το “O-Team Zafira Life” θα εκτεθεί μαζί με τη σειρά 120 Years της γκάμας της Opel στο Oschersleben αυτό το σαββατοκύριακο.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube