Nissan Altima-te AWD με ερπύστριες [video]

Nissan Altima-te AWD με ερπύστριες [video]

Το τετρακίνητο σεντάν κατακτά ακόμα και τις πιο δύσβατες περιοχές χάρη στην τεράστια απόσταση από το έδαφος και τις θηριώδεις ερπύστριες

Τρία χρόνια μετά από το Rogue Warrior του 2016, η Nissan παρουσιάζει στο 2019 Montreal International Auto Show το Altima-te AWD, ένα τετρακίνητο σεντάν με ερπύστριες για κίνηση στο χιόνι.

Με το περίεργο αυτό πρωτότυπο, η Nissan θέλει να προβάλει τη νέα τετρακίνητη έκδοση του Altima που διατίθεται στην αγορά της Βόρειας Αμερικής. Χάρη στις ερπύστριες Dominator track system που τοποθετήθηκαν από την Motorsports in Action, το μοντέλο έχει πλέον τεράστια απόσταση από το έδαφος, ενώ το αμάξωμα απέκτησε φουσκωμένα φτερά και προεκτάσεις στους προφυλακτήρες.

Η Nissan δεν αποκάλυψε περισσότερες πληροφορίες για τα μηχανικά μέρη του μοντέλου, όμως εικάζουμε πως κάτω από το καπό θα βρίσκεται ο κινητήρας 2,5 λίτρων DIG με απόδοση 182 PS και 24,6 kgm ροπής που φορά και το συμβατικό Altima AWD.

Στο βίντεο που δημοσίευσε η εταιρεία, το Altima-te AWD κοντράρει το Rogue Warrior στις χιονισμένες πλαγιές του Καναδά, συνδυάζοντας εξωπραγματικές εκτός δρόμου δυνατότητες με το άνετο εσωτερικό του μοντέλου παραγωγής.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube