Νέο VW Golf GTI Wolfsburg Edition με 380 PS

Νέο VW Golf GTI Wolfsburg Edition με 380 PS

Οι μαθητευόμενοι της Volkswagen παρουσίασαν το Golf GTI Wolfsburg Edition, στο 33ο GTI meeting στο Wörthersee, στην Αυστρία.

Το βελτιωμένο Golf που παρουσίασαν οι μαθητευόμενοι της VW στο Wörthersee, διατηρεί το βασικό μοτέρ του στάνταρ Golf GTI. Αλλά από τους 230 PS που αποδίδει ο δίλιτρος κινητήρας τούρμπο (Performance Edition), ανέβηκε στους 380.

Εκτός από τη αύξηση της πίεσης στο τούρμπο και το αναβαθμισμένο πρόγραμμα, στο Golf GTI Wolfsburg Edition τοποθετήθηκε φιλτροκούτι από ανθρακόνημα και μια χειροποίητη και με κολλήσεις στο χέρι εξάτμιση από ανοξείδωτο ατσάλι, που επίσης διαθέτει κλαπέτο για να αλλάζει τον ήχο του μοτέρ.

Η ομάδα των μαθητευομένων, αποτελούμενη από τέσσερις γυναίκες και οκτώ άνδρες δούλεψαν για εννέα μήνες πάνω στο πρότζεκτ του Golf GTI Wolfsburg Edition. Επίσης αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν χρωματικό συνδυασμό μαύρου/κόκκινου μέσα έξω.

Και μιας και είμαστε στο Wörthersee, το ηχοσύστημα δεν θα μπορούσε να μείνει ανέπαφο: 11 ηχεία, 2.170 watt, ηχοσύστημα με ενσωματωμένο φωτισμό LEDsubwoofer, κονσόλα PlayStation, 24ιντση τηλεόραση LED και εγκατάσταση iPhone.

[Πηγή Volkswagen]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube