Νέο Škoda Vision iV Concept

Νέο Škoda Vision iV Concept

Το ηλεκτρικό πρωτότυπο Sport Activity Coupe της Škoda μας προϊδεάζει για το άμεσο ηλεκτρικό μέλλον της φίρμας.

Η Škoda παρουσίασε σήμερα στην Έκθεση της Γενεύης το πρωτότυπο Vision iV που αποτελεί την τελευταία σπουδή της εταιρείας στα ηλεκτρικά μοντέλα, λίγα χρόνια πριν το επίσημο λανσάρισμά τους.

Το Vision iV Concept είναι ένα Sport Activity Coupe με δυναμικό παρουσιαστικό που τονίζεται από τους μεγάλους θόλους, τις έντονες ακμές, τις αρκετές ανάγλυφες επιφάνειες και τα άφθονα στοιχεία LED εμπρός και πίσω. Η εικόνα συμπληρώνεται από τους τροχούς 22” και τις κάμερες που εκτελούν χρέη πλευρικού καθρέφτη.

Skoda Vision iV Concept Interior

Το συγκεκριμένο ηλεκτρικό πρωτότυπο είναι το πρώτο αυτοκίνητο της Škoda που χρησιμοποιεί την πλατφόρμα MEB του Ομίλου Volkswagen και έχει δύο ηλεκτρικούς κινητήρες, έναν εμπρός και έναν πίσω, με το πακέτο μπαταριών ιόντων Λιθίου να χαρίζει αυτονομία 500 km (WLTP).

Στο 4θέσιο εσωτερικό του πρωτότυπου συναντάμε ένα ταμπλό δύο επιπέδων που αποτελείται από ανακυκλώσιμα υλικά και ξεχωρίζει για την μινιμαλιστική προσέγγισή του. Κύρια highlight αποτελούν το τιμόνι με τις δύο ακτίνες, η μεγάλη οθόνη του συστήματος πλοήγησης και πολυμέσων, και οι δύο βάσεις ασύρματης φόρτισης κινητών τηλεφώνων.

Skoda Vision iV Concept Rear View

[Πηγή: Škoda]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube