Νέο Škoda Citijet, το κάμπριο Citigo

Νέο Škoda Citijet, το κάμπριο Citigo

H Škoda παρουσίασε ένα διθέσιο κάμπριο βασισμένο στο 3θυρο Citigo, δημιούργημα των μαθητευόμενων επαγγελματιών της τσεχικής εταιρείας.

Οι 16 μαθητευόμενοι από την Επαγγελματική σχολή Αυτοκινήτου της Škoda (Auto Vocational School) αποφάσισαν να δημιουργήσουν αυτό που φαντάζονται και περιγράφουν ως ονειρικό αυτοκίνητο.

Το διθέσιο CitiJet είναι ένα κάμπριο που βασίζεται στο 3θυρο αυτοκίνητο πόλης της Škoda, το Citigo, και το πρότζεκτ βρίσκεται σε εξέλιξη ήδη από τον Νοέμβριο.

Εκτός από το «κόψιμο» στην οροφή, το CitiJet βάφτηκε σε μπλε και λευκό μεταλλικό χρώμα, πατά σε ζάντες 16”, διαθέτει χειροποίητο πίσω σπόιλερ και διπλή εξάτμιση. Κάτω από το καπό δεν έχουν συντελεστεί αλλαγές, με το μοτέρ να είναι το «ισχυρό» βενζινοκίνητο 1.000άρι των 75 PS.



Στην καμπίνα, ο εξοπλισμός του «Αυτοκινήτου των Μαθητευομένων της Škoda» είναι της έκδοσης Sport: Δερμάτινο τριάκτινο τιμόνι, λεβιές ταχυτήτων και χειρόφρενο, καντράν σε κόκκινο και άσπρο, ειδικά καλύμματα στα καθίσματα και ειδικά πατάκια δαπέδου. Επιπλέον, το ηχοσύστημα ανέβηκε σε ισχύ φτάνοντας τα 300 watt και τοποθετήθηκε μπλε LED φωτισμός περιβάλλοντος στην καμπίνα που λειτουργεί και ως φωτορρυθμικό.

Η επίσημη και πλήρης αποκάλυψη του Škoda CitiJet προγραμματίζεται για το GTI Fan Meet στο Wörthersee, στη Γερμανία.

[Πηγή Škoda]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube