Νέο πρωτότυπο από τη Seat για αστικές μετακινήσεις

Θα παρουσιαστεί στις 25 Φεβρουαρίου στα πλαίσια του Mobile World Congress στη Βαρκελώνη.

Η Seat ανακοίνωσε ένα νέο πρωτότυπο για αστικές μετακινήσεις το οποίο θα παρουσιαστεί στις 25 Φεβρουαρίου από τον πρόεδρο της SEAT, Luca de Meo, στα πλαίσια του Mobile World Congress (MWC) που θα λάβει χώρα στην Βαρκελώνη.

Όπως βλέπουμε στην πρώτη φωτογραφία "teaser" το πρωτότυπο έχει μια τριγωνική φωτιζόμενη γρίλια που την πλαισιώνουν δύο λεπτά και επιθετικά φωτιστικά σώματα.

Σύμφωνα με τον Luca de Meo: "Η μετακίνηση αλλάζει, όπως και ο ρόλος μας ως κατασκευαστής και πάροχος μετακίνησης. Πρέπει να αποκτήσουμε τη δυνατότητα να διαχειριζόμαστε και να προσφέρουμε νέες πλατφόρμες μετακίνησης που θα εξελιχθούν σε παίκτες κλειδιά στις πόλεις του μέλλοντος. Η Seat συμμετέχει ενεργά σε διάφορα project αυτού του τύπου και το MWC είναι το καλύτερο μέρος για να τα κάνουμε γνωστά στον κόσμο."

Επιπλέον, στο συνέδριο τεχνολογίας θα βρίσκονται και οι θυγατρικές της Seat, XMOBA και Metropolis:Lab. Οι ομάδες θα παρουσιάσουν τις δικές τους έξυπνες λύσεις για τη βελτίωση των αστικών μετακινήσεων που αφορούν συστήματα ride-sharing και Bus on Demand τα οποία θα τεθούν σε δοκιμαστική λειτουργία στην πόλη της Βαρκελώνης μέσα στο 2019.

Η Seat συμμετέχει και στο διεθνές πρόγραμμα 4 Years From Now (4YFN) με στόχο να συνδεθεί με ταλέντα από επιχειρήσεις start-up. Επίσης, σε συνεργασία με την Telefónica, η ισπανική εταιρεία θα εγκαινιάσει το ‘5G Connected Car’ σε πιλοτική λειτουργία, ένα σύστημα που επιτρέπει στο όχημα να επικοινωνεί με το περιβάλλον του, κάτι πολύ χρήσιμο για την αυτόνομη οδήγηση του μέλλοντος.

TAGS