Νέο πρωτότυπο από τη Lexus στη Φρανκφούρτη

Νέο πρωτότυπο από τη Lexus στη Φρανκφούρτη

Ένα ολοκαίνουργιο πρωτότυπο θα φιγουράρει στο σταντ της Lexus στη Φρανκφούρτη, δίπλα στο νέο GS300h.

H Lexus θα αποκαλύψει ένα καινούργιο πρωτότυπο στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου στη Φρανκφούρτη στις 10 Σεπτεμβρίου.

Η πρώτη φωτογραφία-teaser είναι και  μόνη που έχει δει το φως της δημοσιότητας από την εταιρεία. Δείχνει όμως ότι αυτή η νέα σχεδιαστική σπουδή διατηρεί τη φαρδιά γρίλια της Lexus στη μάσκα και απ’ ό,τι φαίνεται το εμπρός φανάρι ενσωματώνει σειριακά φώτα ημέρας LED.

Η Lexus κρατά σφραγισμένα τα χείλη για οτιδήποτε σχετικά με το νέο πρωτότυπο, επιβεβαιώνοντας απλώς πως το αυτοκίνητο είναι ένα ολοκαίνουργιο σχέδιο. Ωστόσο, το πρωτότυπο μοιάζει να θέλει να απεικονίσει μια φόρμα παραγωγής του IS300 κουπέ, το οποίο προσφάτως φωτογραφήθηκε να κάνει δοκιμές στο Nürburgring. Επιπλέον το πρωτότυπο φαίνεται να ενσωματώνει κάμποσες από τις σχεδιαστικές γραμμές του hypercar LFA.

Το νέο πρωτότυπο θα βρίσκεται στο περίπτερο της Lexus στη Φρανκφούρτη, παρέα με το νέο GS300h που θα κάνει το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του. Το πρωτοείδαμε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σαγκάης, νωρίτερα μέσα στο 2013. Το νέο GS300h φορά έναν 2,5λιτρο βενζινοκινητήρα και ένα ηλεκτροκινητήρα, πετυχαίνοντας εκπομπές CO2 λιγότερες από 110 g/km.

[Πηγή Lexus]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube