Νέο ΜΙΝΙ John Cooper Works GP στη Φρανκφούρτη

Νέο ΜΙΝΙ John Cooper Works GP στη Φρανκφούρτη

Μια ειδική έκδοση του πιο δυνατού ΜΙΝΙ, φόρος τιμής στις αγωνιστικές επιτυχίες της μάρκας

Μην κάνετε όρεξη! Το Mini John Cooper Works GP Concept που θα δούμε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, δεν θα μπει στην παραγωγή. 

Ωστόσο είναι μια ενδιαφέρουσα προσέγγιση, σπουδή θα έλεγαν κάποιοι, για το τι μπορεί να κάνει η μάρκα στον τομέα των αυτοκινήτων υψηλών επιδόσεων. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε τα κορυφαία MINI στο JCW Workout 2017

Ετσι και αλλιώς η τρέχουσα έκδοση John Cooper Works υπάρχει για όσους θέλουν το πιο δυνατό ΜΙΝΙ παραγωγής και θα υπάρχει έως το 2020. Το συγκεκριμένη είναι απλά ένα εκθεσιακό κομμάτι, φόρος τιμής στις αγωνιστικές επιτυχίες της μάρκας, που ξεκινούν από τις νίκες στη χρυσή εποχή του Ράλι Μόντε Κάρλο και φτάνουν έως τις σημερινές πίστες, όπου και όταν τα ΜΙΝΙ συμμετέχουν. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε τα MINI John Cooper Works

Το ΜΙΝΙ JCW GP Concept λοιπόν εντυπωσιάζει με τους χρωματικούς συνδυασμούς του γκρι και του πορτοκαλί, την ώρα που τα αεροδυναμικά του βοηθήματα σε συνδυασμό με τα μπάκετ αγωνιστικού τύπου καθίσματα, το γυμνό εσωτερικό και τον κλωβό ασφαλείας, δίνει την αίσθηση ότι είναι έτοιμο να βγει στην πίστα και να στρίψει. 

Εκεί ο δίλιτρος κινητήρας με τους 231 ίππους και τα 32,6 kgm ροπής μπορεί να αναδείξει τις αρετές της κατασκευής και να χαρίσει στον οδηγό του ξεχωριστές στιγμές οδηγικές απόλαυσης. Πρόκειται για το ίδιο ακριβώς μηχανικό σύνολο που φορά και η έκδοση παραγωγής του JCW.

[Πηγή MINI]

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube