Νέο Kia pro_cee'd GT cabrio: Φαντασία ή προαναγγελία

Νέο Kia pro_cee'd GT cabrio: Φαντασία ή προαναγγελία

Ένα σκίτσο απεικονίζει το πώς θα μπορούσε να είναι το προσεχές Kia pro_cee'd GT cabrio.

To φαν site Kia-world.net παρουσίασε ένα σκίτσο που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι και επίσημο για το πώς φαντάζεται η Kia το pro-cee'd GT cabrio. Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει καμία επίσημη αντίδραση ή επιβεβαίωση για το σκίτσο και τις προθέσεις της κορεατικής εταιρείας.

Το σκίτσο απεικονίζει ένα αυτοκίνητο που δείχνει να βασίζεται στο κουπέ pro_ceed GT. Η σπέκουλα πίσω από το σκίτσο είναι ότι ο υπεύθυνος σχεδιασμού της Kia, Πίτερ Σράιερ, θα επιθυμούσε και έχει προτείνει ήδη στους Κορεάτες ένα τέτοιο μοντέλο που θα δημιουργούσε αίσθηση στο καταναλωτικό κοινό. Από την άλλη και πέρα από κάθε σπέκουλα, ένα pro_cee'd GT cabrio θα ήταν η λογική επέκταση της γκάμας δίπλα στα 3θυρο pro_cee'd GT και στο 5θυρο cee'd GT.

Εάν το Kia pro_cee'd GT cabrio πάρει την άγουσα για την παραγωγή, το πιθανότερο είναι ότι θα χρησιμοποιήσει τον 4κύλινδρο 1.600άρη του GT με την τουρμπίνα διπλής εισόδου και τα 204 PS και το ίδιο χαμηλό set-up της ανάρτησης. Η εκτιμώμενη ημερομηνία που δίνει το Kia-world.net για να δούμε το αυτοκίνητο στις εκθέσεις είναι στο τέλος του 2015.

[Πηγή Kia-world.net]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube