Νέο Honda Vision XS-1

Νέο Honda Vision XS-1

H Honda αποκάλυψε σήμερα το πρωτότυπο Vision XS-1 στο 2014 Auto Expo στο Νέο Δελχί, στην Ινδία.

Το νέο Honda Vision XS-1 πρόκειται για crossover με πολύ στιλ και συρόμενες πίσω πόρτες που διασφαλίζουν την απρόσκοπτη είσοδο/έξοδο σε μια ευρύχωρη καμπίνα.

Παρά τις κόμπακτ διαστάσεις του αυτοκινήτου, το Vision XS-1 μπορεί να φιλοξενήσει στο σαλόνι του μέχρι επτά επιβάτες, χάρη στις τρεις σειρές καθισμάτων, ενώ η απουσία μεσαίων κολονών διευκολύνει την είσοδο/έξοδό τους.

Το νέο Vision XS-1 πατά πάνω στο πρότζεκτ M/M (man maximum, machine minimum) της Honda. Από την ονομασία του είναι προφανές πως πρόκειται για μελέτη που αναφέρεται στη μεγιστοποίηση του διαθέσιμου ζωτικού χώρου της καμπίνας με την ταυτόχρονη μείωση του απαραίτητου χώρου για τη φιλοξενία των μηχανικών μερών.

Το ενδιαφέρον και φουτουριστικό στιλ του Vision XS-1 αποτελεί και το πρώτο δείγμα γραφής της ιαπωνικής εταιρείας με την πρόσφατη φιλοσοφία σχεδιασμού της Honda, υπό την ονομασία «Exciting H Design».

Κατά την παρουσίαση του Vision XS-1 στο 2014 Auto Expo, η Honda δεν αποσαφήνισε αν προτίθεται να προχωρήσει σε ένα μοντέλο παραγωγής που θα βασίζεται σε αυτό το πρωτότυπο. Πάντως, η μορφή του και τα επιμέρους στοιχεία δείχνουν ένα αυτοκίνητο που βρίσκεται σε τελικό στάδιο εξέλιξης, οπότε η πιθανότητα για κάτι τέτοιο είναι ισχυρότατη.

[Πηγή Honda]  

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube