Νέο Honda Erevus EV Concept

Νέο Honda Erevus EV Concept

Το νέο ηλεκτρικό πρωτότυπο Erevus EV μας προϊδεάζει για το άμεσο μέλλον της ιαπωνικής φίρμας, ενώ θεμελιώνει και τη νέα «υπομάρκα» ηλεκτρικών μοντέλων.

Η Honda παρουσίασε σήμερα το πρωτότυπο Erevus EV, δείχνοντάς μας ότι βρίσκεται πολύ κοντά σε ένα αντίστοιχο μοντέλο δρόμου.

Το Erevus EV Concept μας δίνει μια πρώτη γεύση από το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο ευρείας παραγωγής της ιαπωνικής εταιρείας. Για αρχή θα πωλείται μόνο στην Κίνα και αποτελεί προϊόν συνεργασίας της Honda Motor China Technology Co. Ltd. και της GAC Honda Automobile Co. Ltd.

Το νέο ηλεκτρικό μοντέλο της Honda είναι προγραμματισμένο να βγει στην παραγωγή μέσα στο 2018, λανσάροντας παράλληλα και την υπομάρκα Erevus που θα έχει την ευθύνη για τα πλήρως ηλεκτρικά μοντέλα της ιαπωνικής φίρμας.

Από πλευράς διαστάσεων, το νέο Erevus EV Concept δεν θα ξεπερνά τα 4,5 μέτρα μήκους και θα θυμίζει μια φουτουριστική εκδοχή του HR-V. Κύριο σχεδιαστικό χαρακτηριστικό είναι η μεγάλη κλειστή μάσκα, τα συνοφρυωμένα φώτα τύπου LED και η μπλε LEDοταινία που βρίσκεται σε πολλά σημεία του αμαξώματος, αλλά ενώνει και τα εμπρός φωτιστικά σώματα.

[Πηγή: Honda]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube