Νέο ηλεκτρικό Citroën E-Mehari Styled By Courrèges

Νέο ηλεκτρικό Citroën E-Mehari Styled By Courrèges

Ένα ηλεκτροκίνητο πρωτότυπο που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον οίκο μόδας Courreges.

Βασισμένο στο υπάρχον E-Mehari, το πρωτότυπο είναι ένα ηλεκτροκίνητο τετραθέσιο κάμπριο που περιγράφεται ως «διασκεδαστικό, μοντέρνο και φιλικό προς το περιβάλλον».

Σχεδόν όλα στο αυτοκίνητο είναι βαμμένα άσπρα, συμπεριλαμβανομένων των τροχών που έχουν και μια πορτοκαλί πινελιά για κοντράστ. Για να ελευθερωθεί περισσότερος χώρος, το πίσω ρολ-μπαρ έχει αντικατασταθεί από δύο ιμάντες «για απόλυτη άνεση και αποκλειστικό ραφινάρισμα» (ό,τι κι αν σημαίνει αυτό). Η καμπίνα έχει επενδύσεις θυρών από λευκό δέρμα και διακοσμητική λωρίδα από πορτοκαλί βινύλιο που διατρέχει το ταμπλό και τους αεραγωγούς.

Όπως το παλιό Mehari, έτσι και το E-Mehari by Courreges έχει μονόμπρατσο τιμόνι, αλλά έχει επίσης δάπεδο με επένδυση δέρματος, άσπρα πατάκια και μια σκεπή από plexiglas με εμφάνιση «παγωμένης». To πρωτότυπο πάει πακέτο με μια αποκλειστική γκάμα αποσκευών, από λευκό δέρμα και πορτοκαλί βινύλιο.

Το ηλεκτρικό σύστημα κίνησης με την μπαταρία λιθίου-πολυμερούς υπόσχεται αυτονομία στην πόλη έως και 200 km. H επαναφόρτιση απαιτεί 8 ώρες σε ρευματοδότη 16 Α ή 13 ώρες σε οικιακή πρίζα των 10 Α.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube