Νέο concept για την πόλη από την Datsun

Νέο concept για την πόλη από την Datsun

Σε συνέχεια μιας ανακοίνωσης, η Datsun έδωσε στη δημοσιότητα ένα σκίτσο του επερχόμενου πρωτότυπου που θα παρουσιάσει τον επόμενο μήνα στο Delhi Auto Expo στην Ινδία.

Το στιλάτο πρωτότυπο για την πόλη αποτελεί το πρόκριμα ενός επερχόμενου μοντέλου παραγωγής που έχει σχεδιαστεί «για τους νεοεισερχόμενους καταναλωτές των υψηλά αναπτυσσόμενων αγορών», όπως είναι η Ινδία, όπου και κάνει το ντεμπούτο του.

Η Datsun δεν έδωσε περεταίρω πληροφορίες μέχρι στιγμής, αλλά αναφορές θέλουν το αυτοκίνητο να έχει εσωτερική κωδική ονομασία I2 και να πατά στην πλατφόρμα Common Module Family (CMF) που έχει εξελιχτεί από τη συμμαχία Renault-Nissan.

Η Renault λέει ότι και θα αυτή θα κατασκευάσει τη δική της εκδοχή του ίδιου αυτοκινήτου που θα μοιράζεται το σασί και την γκάμα των μοτέρ, αλλά θα υιοθετεί διαφορετικό στιλ προσαρμοσμένο στο οικογενειακό ύφος της εταιρείας.

Το νέο πρωτότυπο της Datsun, που στην ουσία αποτελεί το βραχίονα της Nissan στις αναπτυσσόμενες αγορές θα παρουσιαστεί στις 5 Φεβρουαρίου στο India Expo Mart στο Greater Noida στο Νέο Δελχί.

[Πηγή Datsun]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube