Νέο 7θέσιο SsangYong Tivoli

Νέο 7θέσιο SsangYong Tivoli

Μια 7θέσια έκδοση του κορεατικού crossover, με μακρύτερο μεταξόνιο, θα παρουσιαστεί στη Φρανκφούρτη με τη μορφή πρωτοτύπου.

Το SsangYong XLV-Air, όπως ονομάζεται το πρωτότυπο, περιγράφεται ως μια έκδοση προ-παραγωγής του Tivoli με το μακρύ μεταξόνιο, που θα λανσαριστεί στις αρχές του 2016.

Η SsangYong δεν έχει ακόμη αποκαλύψει λεπτομέρειες για το αυτοκίνητο, αλλά λέει ότι θα έχει μεγαλύτερο χώρο αποσκευών και κινητήρες 1,6 λίτρων, βενζίνης και ντίζελ. Αναμένεται να έχει 7 θέσεις και να προσφέρεται με εμπρός κίνηση και με τετρακίνηση.

Στο περίπτερο της SsangYong στη Φρανκφούρτη θα υπάρχει επίσης το XAV-Adventure, ένα πρωτότυπο που περιγράφεται ως σύγχρονη εκδοχή του Korando. Και τα δύο αυτοκίνητα είχαν αποκαλυφθεί με τη μορφή σχεδίων, ενώ περισσότερα στοιχεία θα δοθούν τις ημέρες πριν την έκθεση.

Μια 7θέσια έκδοση του SsangYong Tivoli έχει θεαθεί να κάνει δοκιμές εξέλιξης. Το πρωτότυπο δοκιμών αυτό έδειχνε πολύ μακρύτερο από το 5θέσιο στην περιοχή της τρίτης κολόνας της σκεπής, ώστε να υπάρχει χώρος για μια επιπλέον σειρά καθισμάτων και περισσότερες αποσκευές.

Η κορεατική εταιρεία έχει δεσμευτεί να παρουσιάζει ένα νέο μοντέλο κάθε χρόνο μέχρι το 2020, οπότε το 7θέσιο Tivoli πρέπει να εντάσσεται σε αυτή τη στρατηγική.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube