Νέες φωτογραφίες του Mazda Hazumi

Νέες φωτογραφίες του Mazda Hazumi

Φωτογραφίες του πρωτότυπου Mazda Hazumi που θα δούμε την επόμενη εβδομάδα στη Γενεύη κυκλοφόρησαν στο ίντερνετ από ένα αυστριακό site.

Φωτογραφίες του πρωτότυπου Mazda Hazumi που μας προϊδεάζει σχεδιαστικά για την επόμενη γενιά του Mazda2 κυκλοφόρησαν online.

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε αυστριακό site δείχνουν ένα 5θυρο αυτοκίνητο με τυπικές αναλογίες και διαστάσεις κλασικού σουπερμίνι, αλλά το σχέδιό του περιλαμβάνει επίσης και νεωτερικά στοιχεία, όπως τα χρωματιστά λάστιχα και την απουσία εξωτερικών καθρεφτών. Βέβαια, στοιχεία όπως αυτά είναι μάλλον απίθανο να βρουν εφαρμογή στο Mazda2 που θα μπει στην παραγωγή αργότερα μέσα στο 2014.

Το Hazumi ποτελεί την τελευταία σπουδή της σχεδιαστικής γλώσσας Kodo της Mazda και, απ’ ό,τι λέγεται, σχεδιαστικά θα βρίσκεται πολύ κοντά στο μοντέλο παραγωγής.

To Mazda2 νέας γενιάς λέγεται ότι θα κάνει χρήση και του νέου κινητήρα ντίζελ SkyActiv-D 1.5 που θα ντεμπουτάρει επίσης στη Γενεύη. Εξάλλου πρόκειται για ένα μοτέρ που η Mazda σχεδιάζει να το χρησιμοποιήσει σε όλη την γκάμα των μοντέλων της που προορίζονται για την Ευρώπη.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube