Mια υπογραφή μένει για να δούμε το Range Rover Evoque σε cabrio

Mια υπογραφή μένει για να δούμε το Range Rover Evoque σε cabrio

Αν η Land Rover πάρει την απόφαση, το σίγουρο είναι πως πολύ σύντομα πολλοί άλλοι κατασκευαστές θα θελήσουν να τη μιμηθούν...

Δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε και πολλά αυτοκίνητα της κατηγορίας να είναι κάμπριο, αλλά κάποιος έπρεπε να κάνει την αρχή στην ευρωπαϊκή αγορά (υπάρχει στην αμερικανική το Nissan Murano CrossCabriolet). Ποιός ξέρει τελικά πόσοι θα ακολουθήσουν;

Eτσι κι'αλλιώς, το Range Rover Evoque, στην ανοικτή του εκδοχή το είχαμε δει σαν πρωτότυπο. Τώρα οι φήμες που θέλουν την  Land Rover να υλοποιεί σε επίπεδο παραγωγής το συγκεκριμένο "πρότζεκτ" πληθαίνουν και με δεδομένο πως δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά, μάλλον δεν θα αργήσει η στιγμή που θα δούμε το Evoque Cabrio να κυκλοφορεί στους δρόμους. 

Ο ίδιος ο επικεφαλής της εταιρίας, ο John Edwards, άφησε να εννοηθεί πως η στιγμή αυτή είναι πολύ κοντά, λέγοντας πως το συγκεκριμένο μοντέλο θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για αύξηση των πωλήσεων. Πρόσθεσε μάλιστα πως η απόφαση για το αν θα περάσει στην παραγωγή, θα ληφθεί και σχετικά σύντομα και ότι πολλά θα εξαρτηθούν από τις «προβλέψεις» για την εμπορική πορεία του μοντέλου.

Το Range Rover Evoque Cabrio παρουσιάστηκε ως πρωτότυπο πέρυσι στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, βασίζεται στην 3θυρη έκδοση του Evoque και ακολουθεί τη λογική της μαλακής υφασμάτινης οροφής. Αν όλα πάνε καλά μπορεί να μπει στη γραμμή παραγωγής ακόμη και μέσα στο 2014, οπότε πριν το τέλος του χρόνου ενδέχεται να το δούμε στους δρόμους. 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube