Μετατροπή τράκτορα σε γυμναστήριο από την IVECO

Μετατροπή τράκτορα σε γυμναστήριο από την IVECO

Το IVECO Fit Cab σχεδιάστηκε για τους οδηγούς φορτηγών που δεν χάνουν μέρα από το πρόγραμμά γυμναστικής τους!

Η IVECO παρουσίασε ένα πολύ ενδιαφέρον πρωτότυπο βασισμένο στο νέο της τράκτορα S-WAY, ο οποίος ενσωματώνει ένα πλήρες γυμναστήριο για τον οδηγό.

Στόχος της εταιρείας ήταν να σχεδιάσει ένα όχημα που θα επιτρέπει στον οδηγό να διατηρεί καλή φυσική κατάσταση μέσω της γυμναστικής κατά τη διάρκεια μεγάλων ταξιδιών. Η άσκηση αποδεδειγμένα βελτιώνει την ευεξία και την άνεση που νιώθει ο οδηγός, μειώνοντας τις επιπτώσεις της καθιστικής εργασίας και βελτιώνοντας την απόδοσή του πίσω από το τιμόνι.

IVECO Fit Cab

Εξωτερικά, το IVECO S-WAY Fit Cab ξεχωρίζει από τα γραφικά σε μαύρο και κόκκινο χρώμα, με αυτοκόλλητα εμπνευσμένα από τον χώρο του fitness. Επιπλέον, διαθέτει ανακλινόμενο κάθισμα στο εμπρός μέρος και σημεία πρόσδεσης για λάστιχα εκγύμνασης.

Στην καμπίνα του Fit Cab βρίσκουμε πληθώρα από όργανα γυμναστικής (βάρη, μονόζυγο, λάστιχα με αντίσταση πολλαπλών κατευθύνσεων κ.α.) τα οποία συμβάλλουν στη βελτίωση της κινητικότητας, της σταθερότητας, της δύναμης και της γενικότερης φυσικής κατάστασης του οδηγού.

IVECO Fit Cab

Ο Gerrit Marx, πρόεδρος του τμήματος επαγγελματικών και ειδικών οχημάτων δήλωσε: «Εφαρμόζουμε μια οδηγο-κεντρική προσέγγιση στο σχεδιασμό των προιόντων μας, με τους πελάτες να συμμετέχουν στις δοκιμές εξέλιξης, δίνοντας μας κατεύθυνση με τις παρατηρήσεις τους. Με αυτά τα πρωτότυπα θελήσαμε να συνδημιουργήσουμε με τους οδηγούς και τους ιδιοκτήτες οχήματα που έχουν κάτι να πουν και, κάτι ακόμα σημαντικότερο, να ξεκινήσουμε ένα διάλογο για τη δουλειά τους έτσι ώστε να σχεδιάσουμε τα επόμενα φορτηγά μας που θα καλύπτουν τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους - φορτηγά που εξελίχθηκαν από τους πελάτες μας για τους ίδιους τους πελάτες.»

Το πρωτότυπο γυμναστήριο σε τροχούς θα εκτεθεί στο κοινό στα πλαίσια όλων των αγώνων του πρωταθλήματος European Truck Racing Championship, ξεκινώντας από τις 19 Ιουλίου στο Nürburgring.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube