Μεταχειρισμένο Batmobile σε τιμή ευκαιρίας

Μεταχειρισμένο Batmobile σε τιμή ευκαιρίας

Με αυτό το όχημα και μια καλή στολή, γίνεσαι απόλυτα πιστευτός ως ο άνθρωπος-νυχτερίδα.

Μια ρεπλίκα κανονικών διαστάσεων του Batmobile που οδηγούσε ο Ben Affleck στην ταινία "Batman V. Superman" του 2016 διατίθεται προς πώληση στη ρωσική ιστοσελίδα μεταχειρισμένων Auto.Ru έναντι €775.000 ευρώ (55,000,000 RUB)!

Το μοντέλο κατασκευάστηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες το 2018 προτού μεταφερθεί στη Μόσχα της Ρωσίας όπου παραμένει μέχρι σήμερα. Λόγω των τεράστιων διαστάσεων (μήκος 6 μέτρα και πλάτος 4 μέτρα) είναι αδύνατη η κυκλοφορία του στο δημόσιο οδικό δίκτυο, και για την μεταφορά του χρειάζονται ειδικά οχήματα και συνοδεία.

Batmobile

Το πρωτότυπο βάρους 1,5 τόνων κινείται με τη βοήθεια ενός κινητήρα V8 5,0 λίτρων που αποδίδει 502 PS και συνεργάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων. Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει πόρτες με υποβοήθηση στο άνοιγμα, αλεξίσφαιρα τζάμια, αφαιρούμενο τιμόνι, νυχτερινή όραση, κάμερα υπερύθρων με zoom 255x και ένα ψεύτικο αντίγραφο του όπλου στον εμπρός προφυλακτήρα.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, μόλις 4 Batmobile αυτού του είδους υπάρχουν σε ολόκληρο τον κόσμο, κάτι που δικαιολογεί εν μέρη την ιδιαίτερα υψηλή τιμή του.

Πηγή: Carbuzz

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube