Ιπτάμενο όχημα της Lexus για την ταινία "Men in Black: International"

Ιπτάμενο όχημα της Lexus για την ταινία "Men in Black: International"

Το QZ 618 Galactic Enforcer jet βοηθά στον πόλεμο κατά των εξωγήινων.

H Lexus παρουσίασε το QZ 618 Galactic Enforcer jet, ένα πρωτότυπο ιπτάμενο όχημα που σχεδιάστηκε για τις ανάγκες της ταινίας "Men In Black: International", συνεχίζοντας την παράδοση που τη θέλει να συμμετέχει σε χολιγουντιανές ταινίες.

Lexus Jet

Με το πάτημα ενός κουμπιού, το Lexus RC F μεταμορφώνεται σε QZ 618 Galactic Enforcer jet, βοηθώντας τους πράκτορες MIB να σώσουν τον κόσμο πολεμώντας του εξωγήινους.

Το αμάξωμα είναι βαμμένο σε απόχρωση UmbraBlack με φωτιστικά σώματα από ακτίνες Γάμμα, και παρόλο που δεν έχει τροχούς είναι άμεσα αναγνωρίσιμο ως Lexus λόγω της χαρακτηριστικής γρίλιας. Στο εσωτερικό βρίσκουμε Adorian leather, ζώνες 31 σημείων, το σύστημα υποβοήθησης και ασφαλείας Lexus Safety System+ και τον πλοηγό IGPS (Inter-Galactic Positioning System).

Σύμφωνα με τη Lexus το όχημα χρησιμοποιεί την τεχνολογία Quasar Power Source Technology με τρεις λειτουργίες οδήγησης (EcoDrive, SportDrive και QuantumDrive). Η επιτάχυνση 0-97 km/h ολοκληρώνεται σε 0,0000000000001 nanoseconds και η τελική ταχύτητα αγγίζει την ταχύτητα του φωτός.

MIB

Οι "Άντρες με τα Μαύρα" επιστρέφουν φέτος στις κινηματογραφικές αίθουσες για να σώσουν τον κόσμο. Η ταινία "Men In Black: International" με πρωταγωνιστές τους Chris Hemsworth, Tessa Thompson και Liam Neeson, σκηνοθέτη τον F. Gary Gray και σεναριογράφους τους Art Marcum & Matt Holloway, θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Ιουνίου.

Αυτή θα είναι η τέταρτη ταινία της σειράς μετά από τα Men in Black (1997), Men in Black 2 (2002) και Men in Black 3 (2012) στις οποίες πρωταγωνιστούσε ο Will Smith και o Tommy Lee Jones.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube