Hyundai N Performance: Όπως λέμε BMW M!

Hyundai N Performance: Όπως λέμε BMW M!

Με αφετηρία την έκθεση της Φρανκφούρτης η Ηyundai αποκτά το δικό της τμήμα σπορ αυτοκινήτων, την N Performance, που θα βάζει την υπογραφή της στις εκδόσεις επιδόσεων των μοντέλων της.

Πέρα από τα νέα μοντέλα της, η Hyundai θα παρουσιάσει επίσημα στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο και ένα νέο τμήμα της, την N Performance, που θα είναι υπεύθυνη για την μετεξέλιξη των μοντέλων της φίρμας σε πιο σπορ κατασκευές.

Όπως διαφαίνεται από τις μέχρι τώρα ανακοινώσεις της εταιρείας, το νέο τμήμα θα αναλάβει να εξαργυρώσει την ανάμιξη της Hyundai στο WRC, εξελίσσοντας σπορ εκδόσεις των μοντέλων της για το δρόμο, αλλά και δείξει έμπρακτα την “διάθεση της εταιρείας για τη δημιουργία πρωτοπόρων αυτοκινήτων επιδόσεων μελλοντικά ”.

Για να προετοιμάσει το έδαφος, σχετικά με το τι θα πρέπει να περιμένουμε από την N Performance στο μέλλον, η Hyundai θα παρουσιάσει στη γερμανική έκθεση και δυο σχετικά πρωτότυπα, το N 2025 Vision Gran Turismo για τον ψηφιακό κόσμο του Playstation και το RM15.

Αναφορικά με το N 2025 Vision Gran Turismo, που θα κάνει την εμφάνισή του στο γνωστό οδηγικό παιχνίδι Gran Turismo 6, οι επίσημες δηλώσεις κάνουν λόγο για ένα σπορ όχημα που συνδυάζει εξελιγμένη τεχνολογία με αγωνιστικό σχεδιασμό.

Το πρωτότυπο RM15 από την άλλη, είναι ένα κεντρομήχανο αγωνιστικό αυτοκίνητο από αλουμίνιο και ανθρακονήματα, το οποίο βασίζεται στο Veloster και εφοδιάζεται με δίλιτρο κινητήρα τούρμπο 300 ίππων.

[Πηγή: Hyundai]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube