Hyundai: Ετοιμάζει νέο επαναφορτιζόμενο υβριδικό SUV [video]

Hyundai: Ετοιμάζει νέο επαναφορτιζόμενο υβριδικό SUV [video]

Το πρωτότυπο θα κάνει πρεμιέρα στην έκθεση του Los Angeles.

Η Hyundai δημοσίευσε ένα teaser video για το επερχόμενο επαναφορτιζόμενο υβριδικό C-SUV της το οποίο θα παρουσιαστεί σε μορφή πρωτοτύπου στην έκθεση του Los Angeles.

Το SUV με περιβαλλοντικές ανησυχίες ενσωματώνει μια εξέλιξη της σχεδιαστικής γλώσσας Sensuous Sportiness της Hyundai, με έμφαση στα θέματα Parametric Fantasy (παραμετρική φαντασία) και Transcendent Connectivity (υπερβατική συνδεσιμότητα). Όπως καταλαβαίνουμε από τα βίντεο και τις εικόνες, το μοντέλο έχει μέγεθος παραπλήσιο του Tucson και ίσως αποτελεί προπομπό της επόμενης γενιάς του.

hyundai suv

Η γρίλια του μοντέλου αποτελείται από τριγωνικά στοιχεία τα οποία ανοίγουν αυτόματα όταν απαιτείται καλύτερη ψύξη του κινητήρα, ενώ παραμένουν κλειστά όλο το υπόλοιπο διάστημα συμβάλλοντας στην αεροδυναμική. Σε αυτήν ενσωματώνονται και τα κρυφά φώτα που είχαν κάνει την εμφάνισή τους και στο πρωτότυπο Le Fil Rouge. Οι έντονες πτυχώσεις στο προφίλ δημιουργούν ένταση με τα τονισμένα πίσω φτερά να παραπέμπουν στη Lamborghini Urus και ένα στοιχείο από χρώμιο να ακολουθεί τη γραμμή της οροφής μέχρι το C-Pillar.

Περισσότερα για το νέο πρωτότυπο της Hyundai σε λίγες μέρες με την επίσημη πρεμιέρα του.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube