Holden Colorado ROX από τη Νέα Ζηλανδία [video]

Holden Colorado ROX από τη Νέα Ζηλανδία [video]

Σκληροτράχηλη έκδοση του Colorado σε μορφή πρωτοτύπου.

Η Holden Νέας Ζηλανδίας παρουσίασε το Colorado ROX, το οποίο αποτελεί την κορυφαία έκδοση του αυστραλέζικου pick-up σε μορφή πρωτοτύπου.

Το μοντέλο ξεκίνησε τη ζωή του ως ένα ταπεινό Holden Colorado (η αυστραλέζικη έκδοση του Chevrolet Colorado) το οποίο με τη βοήθεια της Retro Vehicle Enhancement στο Auckland μετατράπηκε σε πραγματικό εκτός δρόμου θηρίο.

Holden Colorado Rox

Ξεκινώντας από την εμφάνιση, το ROX ξεχωρίζει χάρη στα  θηριώδη εκτός δρόμου ελαστικά Blackbear 35", τις προσθήκες στα φτερά, τα σκαλοπάτια των μαρσπιέ, το νέο καπό από ανθρακονήματα με ενσωματωμένη εισαγωγή αέρα, το σνόρκελ, τους μεταλλικούς προφυλακτήρες, την πλευρική απόληξη της εξάτμισης, τα επιπλέον φώτα LED στη γρίλια και την οροφή, αλλά και τα γραφικά σε μαύρο, γκρι και κόκκινο χρώμα. Η ανάρτηση έχει ανυψωθεί κατά 150 mm ενώ το εσωτερικό των θόλων απέκτησε κόκκινο φωτισμό.

Επιπλέον, μέσα στην καμπίνα βρίσκουμε αγωνιστικού τύπου bucket καθίσματα και για τους 4 επιβάτες.

Το Holden Colorado ROX θα παρουσιαστεί σε διάφορα event στη Νέα Ζηλανδία μέσα στους επόμενους 12-18 μήνες, ξεκινώντας από την έκθεση αγροτικού εξοπλισμού Fieldays στο Mystery Creek.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube