H Great Wall εμπνέεται από την Mustang Mach-E

H Great Wall εμπνέεται από την Mustang Mach-E

Ένα πρωτότυπο που παντρεύει τον ρετρό σχεδιασμό με σύγχρονα στοιχεία. 

Η κινεζική Great Wall παρουσίασε ένα πρωτότυπο με ρετρό σχεδίαση που παραπέμπει (ή εμπνέεται αν θέλετε) από την αμιγώς ηλεκτρική Mustang Mach-E...
Το πρωτότυπο που φέρει την υπογραφή της θυγατρικής Ora ακούει στο όνομα Futurist Concept και δεν μοιάζει σε τίποτα σε άλλα μοντέλα που έχει κατά καιρούς παρουσιάσει η εταιρεία. 

Οι όποιες ομοιότητες με το Ford Mustang Mach-E προφανώς είναι μια συνειδητή επιλογή ωστόσο η υπόλοιπη σχεδίαση παραπέμπει σε άλλες εποχές με την καμπίνα ειδικά να θυμίζει σε πολλά σημεία δεκαετία του '60, παρά το γεγονός ότι στο ταμπλό συναντάμε σύστημα infotainment με μεγάλη οθόνη αφής που δεν ταιριάζει απόλυτα με την υπόλοιπή εικόνα. 

dash

Ουδείς με άλλα λόγια μπορεί να δώσει μια λογική εξήγηση για το «πάντρεμα» αυτό του χθες με το σήμερα. 

Δεν έχουμε πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά. Προφανώς θα είναι ένα ηλεκτρικό όχημα παρόμοιο με άλλα μοντέλα της Ora, αλλά τελικά θα μπορούσε να μπει στην παραγωγή και ως plug-in hybrid ή ακόμα και με συμβατικό κινητήρα εσωτερικής καύσης. 
Η Great Wall πάντως διαρρέει πως είναι έτοιμη να το βάλει στην παραγωγή και μάλιστα το τελικό προϊόν σχεδιαστικά δεν θα απέχει και πολύ από το πρωτότυπο. 
Ίδωμεν...  

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube