Το εσωτερικό του ηλεκτροκίνητου Honda

Το εσωτερικό του ηλεκτροκίνητου Honda

Η πρώτη εικόνα από το ταμπλό του πρωτοτύπου που πλησιάζει στη γραμμή παραγωγής

Η Honda αποκάλυψε την πρώτη εικόνα από το εσωτερικό του ηλεκτροκίνητου πρωτοτύπου που θα παρουσιαστεί στις 5 Μαρτίου στην έκθεση Γενεύης, μετά από το πρώτο σκίτσο του εξωτερικού που είδαμε τον προηγούμενο μήνα.

Το πρωτότυπο αποτελεί την εξέλιξη του Urban EV (2017) αλλά και τον προπομπό του αντίστοιχου μοντέλου παραγωγής που θα ακολουθήσει μέσα στο έτος ενώ όπως βλέπουμε από το εικονίδιο στην οθόνη, έχει πλέον εξελιχθεί σε ένα πεντάθυρο hatchback με θέσεις για πέντε επιβάτες.

Honda Electric Prototype

Το ταμπλό υιοθετεί μίνιμαλ σχεδιασμό με οθόνες σε οριζόντια διάταξη που καταλαμβάνουν σχεδόν όλο το πλάτος του οχήματος. Κάτω από τις οθόνες που αντικαθιστούν τον πίνακα οργάνων και τους καθρέπτες βλέπουμε ξύλινες επενδύσεις με ελάχιστα φυσικά πλήκτρα, ενώ ακόμη χαμηλότερα βρίσκονται οι αεραγωγοί και τα χειριστήρια για τον κλιματισμό.

Από πλευράς εξοπλισμού, τα πλήκτρα και τα μενού αποκαλύπτουν πως το μοντέλο θα εξοπλίζεται με θύρες USB, HDMI, συνδεσιμότητα Bluetooth, ραδιόφωνο DAB, λειτουργία διατήρησης λωρίδας, ενεργό cruise control, αυτόματα φώτα, αναγνώριση φωνητικών εντολών, θερμαινόμενο τιμόνι και θερμαινόμενα καθίσματα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube