Έρχεται το υπεραυτοκίνητο FV Frangivento Asfanè DieciDieci

Έρχεται το υπεραυτοκίνητο FV Frangivento Asfanè DieciDieci

Θα παρουσιαστεί στις 30 Μάη με υβριδικό σύστημα απόδοσης 1010 PS.

FV Frangivento ετοιμάζεται να παρουσιάσει το νέο της υπεραυτοκίνητο Asfanè DieciDieci με υβριδικό σύστημα κίνησης συνολικής απόδοσης 1010 PS

Η ιταλική εταιρεία ιδρύθηκε το 2015 στο Mooncalieri από τον επιχειρηματία Paolo Mancini και το σχεδιαστή Giorgio Pirolo, ενώ ανάμεσα στις συνεργασίες της είναι οι Pirelli, Sparco, Brembo και OZ Racing. Στο ευρύ κοινό έγινε γνωστή για πρώτη φορά το 2016 όταν παρουσιάστηκε το πρωτότυπο Asfanè στην Έκθεση του Τορίνο.

FV Frangivento

Όπως βλέπουμε από το επίσημο σκίτσο, το Asfanè DieciDieci διατηρεί τη σιλουέτα και τις βασικές γραμμές του παλαιότερου πρωτοτύπου, υιοθετώντας ακόμα πιο επιθετικές σχεδιαστικές λεπτομέρειες.

Το όνομα Asfanè σημαίνει "είναι εφικτό" στην διάλεκτο Piedmontese ενώ το DieciDieci σημαίνει χίλια δέκα, αποκαλύπτοντας την ισχύ του υβριδικού συστήματος (1010 PS) το οποίο θα αποτελείται από έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης και δύο ηλεκτροκινητήρες.

Η παρουσίαση του Asfanè DieciDieci θα πραγματοποιηθεί στις 30 Μαΐου 2019 στο Museo Nazionale dell'Automobile του Τορίνο ενώ η παγκόσμια πρεμιέρα του θα λάβει χώρα στις 2 Ιουνίου στο Monte Carlo.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube