Έρχεται νέο πρωτότυπο της Karma σχεδιασμένο από τον Pininfarnina

Έρχεται νέο πρωτότυπο της Karma σχεδιασμένο από τον Pininfarnina

Μαζί με ένα νέο μοντέλο παραγωγής και ένα ακόμη πρωτότυπο.

Η Karma Automotive αποκάλυψε την πρώτη εικόνα "teaser" για το νέο της πρωτότυπο που είναι σχεδιασμένο από τον οίκο Pininfarina και θα παρουσιαστεί στη Έκθεση Σαγκάης (16-25 Απριλίου).

Όπως βλέπουμε από τις σκοτεινές φωτογραφίες, το μοντέλο χαρακτηρίζεται από λεπτά φωτιστικά σώματα LED και ενσωματώνει την χαρακτηριστική γραμμή μεταξύ των αεραγωγών που πρωτοείδαμε στο Karma Revero, μετατοπισμένη χαμηλά στον εμπρός προφυλακτήρα.

Εκτός από το εν λόγω concept car, ο Pininfarina σχεδίασε τη νέα γενιά του πολυτελούς ηλεκτροκίνητου Revero και το πρωτότυπο Karma Vision (εικόνα πίσω μέρους), τα οποία θα ανακοινωθούν στα πλαίσια της ίδιας έκθεσης.

Η συνεργασία της αμερικανικής εταιρείας με τον Pininfarina ανακοινώθηκε από τον περασμένο Γενάρη και θα συμβάλλει στην επιτάχυνση της εξέλιξης νέων μοντέλων. Να θυμίσουμε πως η Karma Automotive που ιδρύθηκε το 2014 με έδρα την Califronia, δεν έχει καμία σχέση με τον Henrik Fisker, σχεδιαστή του ηλεκτροκίνητου Fisker Karma (2011) το οποίο μετεξελίχθηκε στο υβριδικό Karma Revero (2016) - το μοναδικό μέχρι στιγμής μοντέλο της Karma.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube