Έρχεται νέο πρωτότυπο της Bentley

Έρχεται νέο πρωτότυπο της Bentley

Θα παρουσιαστεί στις 10 Ιουλίου και θα παρουσιάσει τη μελλοντική σχεδιαστική ταυτότητα της φίρμας.

Η Bentley θα παρουσιάσει ένα νέο πρωτότυπο στις 10 Ιουλίου, στα πλαίσια των εορτασμών για τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της, με το οποίο θα μας προετοιμάσει για το σχεδιασμό και την τεχνολογία των μελλοντικών μοντέλων παραγωγής από το Crewe.

Το νέο πρωτότυπο της Bentley εξελίχθηκε από μια μικρή ομάδα εκτός των κεντρικών της εταιρείας στο Crewe έτσι ώστε το project να παραμείνει κρυφό. Σύμφωνα με τον Adrian Hallmark, CEO της Bentley, το μοντέλο θα εκφράζει το όραμα της εταιρείας για το μέλλον του Grand Touring.

Ο υπεύθυνος σχεδιασμού της βρετανικής φίρμας, Stefan Sielaff δήλωσε: «Είναι μια ματιά στο μέλλον, όχι στα επόμενα 100 αλλά ίσως στα 30 χρόνια (από σήμερα). Δείχνει το πως βλέπουμε την εξέλιξη της Bentley. Η τεχνολογία που θα δείξουμε είναι επίσης εφικτή και παρουσιάζει το τεχνολογικό μας πλάνο για τα επόμενα 30 χρόνια. Δεν θέλουμε να δείξουμε ένα διαστημόπλοιο, (το πρωτότυπο) θα πρέπει να είναι κάτι που όλοι αναγνωρίζουν ως Bentley και η τεχνολογία του να είναι πιστευτή.»

Όπως αποκάλυψε ο Sielaff, το πρωτότυπο θα εισάγει μια καινοτόμα σχεδιαστική γλώσσα η οποία θα ακολουθηθεί από τα μελλοντικά μοντέλα παραγωγής της Bentley και εξελίχθηκε σε συνεργασία με το διοικητικό συμβούλιο εδώ και δύο χρόνια.

Πηγή: Autoexpress

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube