Επίσημο: Νέο Renault Arkana [video]

Επίσημο: Νέο Renault Arkana [video]

H Renault παρουσίασε σήμερα στην Έκθεση της Μόσχας το πρωτότυπο του νέου της Sport Activity Coupe.

Στην Έκθεση της Μόσχας πραγματοποιήθηκε σήμερα η παγκόσμια πρεμιέρα του νέου πρωτότυπου Renault Arkana, ενός νέου Sport Activity Coupé που ανήκει στην κατηγορία C.

Σύμφωνα με τη Renault, το νέο 5θέσιο και 5θυρο μοντέλο συνδυάζει τις αρετές των σπορ σεντάν και των crossover, δίνοντας μία ξεχωριστή επιλογή στους υποψήφιους αγοραστές της ιδιαίτερα δημοφιλούς κατηγορίας των crossover και SUV.

Η σχεδίαση του νέου Arkana ακολουθεί τα σύγχρονα πρότυπα της γαλλικής εταιρείας, με το εμπρός μέρος να διαθέτει LED φώτα ημέρας σχήματος C και ευμέγεθες σήμα. Οι προφυλακτήρες με τις προστατευτικές ποδιές, οι τροχοί των 19” και το και το ανάγλυφο καπό χαρίζουν ένα δυναμισμό, που δένει αρμονικά και ταιριάζει με την οπισθοκλινή οροφή.

Προς το παρόν, δεν γνωρίζουμε την γκάμα κινητήρων του νέου γαλλικού SAC. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι θα υπάρχουν και εκδόσεις με την αυτόματη τετρακίνηση ALL MODE 4x4-i που θα του επιτρέπει κίνηση σε ολισθηρά τερέν ή και light off-road.

Η έκδοση παραγωγής, που δεν θα διαφέρει αρκετά αισθητικά, θα παρουσιαστεί σε μερικούς μήνες και θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Renault στη Μόσχα, με την εμπορική του καριέρα να ξεκινά το 2019 από την αγορά της Ρωσίας. Αργότερα θα ξεκινήσει η παραγωγή του στην Κίνα, για τις απαιτήσεις της τοπικής αγοράς, ενώ αργότερα θα ακολουθήσουν και άλλες αγορές της Ασίας και της Ευρώπης.

[Πηγή Renault]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube