Επίσημο: Νέο Hyundai Intrado

Επίσημο: Νέο Hyundai Intrado

H Hyundai αποκάλυψε το πρωτότυπο Intrado που θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης στις 4 Μαρτίου.

Σε συνέχεια μιας φωτογραφίας-teaser και μιας σειράς φωτογραφιών που διέρρευσαν, η Hyundai είναι έτοιμη να επιδείξει δημοσίως το πρώτο αυτοκίνητό της υπό τη σχεδιαστική διεύθυνση του Peter Schreyer.

Ο εξωτερικός σχεδιασμός του Intrado αντιπροσωπεύει ένα δείγμα της νέας σχεδιαστικής γλώσσας της Hyundai υπό την κωδική ονομασία «fluidic sculpture ΙΙ», με κύριο προσανατολισμό στη μέγιστη αεροδυναμική απόδοση και στις προσεγμένες λεπτομέρειες.

Το πλαίσιο του Intrado είναι ανθρακονημάτινο και φτιαγμένο από νεοεξελιγμένες τεχνικές κατασκευής και συγκόλλησης, των οποίων την πατέντα έχει κατοχυρώσει η Hyundai. Οι μεταλλικές επιφάνειες του αμαξώματος κατασκευάστηκαν από ατσάλι υψηλής αντοχής για μικρότερο βάρος, στη χαλυβουργία της ίδιας της εταιρείας.

Η λιτή και λειτουργική καμπίνα χρησιμοποιεί υλικά προηγμένης τεχνολογικής επεξεργασίας, ενώ αξιοπρόσεχτοι είναι οι διαφανείς αεραγωγοί και οι ανθρακονημάτινες διακοσμήσεις.

Την κίνηση του Intrado αναλαμβάνει μια μονάδα κυψέλης καυσίμου που περιλαμβάνει μια συστοιχία μπαταριών ιόντων λιθίου των 36 kWh. Ο ανεφοδιασμός διαρκεί μόνο πέντε λεπτά και με πλήρη φόρτιση το Intardo μπορεί να διανύσει μέχρι 600 km.

[Πηγή Hyundai]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube