Επίσημο: Νέα Mercedes-Benz GLA 45 AMG [video]

Επίσημο: Νέα Mercedes-Benz GLA 45 AMG [video]

Η Mercedes-Benz με την παρουσίαση του πρωτότυπου GLA 45 AMG στο LA Auto Show προανήγγειλε και επίσημα την έκδοση παραγωγής της.

H παρουσίαση του πρωτοτύπου Mercedes-Benz GLA 45 AMG έρχεται σε συνέχεια του ανώνυμου video που έβγαλε στον αέρα η Mercedes-Benz εχτές.

Ακόμη δεν είναι σαφές πότε και πού θα κάνει πρεμιέρα η Mercedes-Benz GLA 45 AMG παραγωγής, πάντως θα είναι σίγουρα μέσα στο πρώτο 6μηνο του 2014.

Τα μόνα στοιχεία που χωρίζουν την πρωτότυπη GLA 45 AMG από το μοντέλο παραγωγής είναι τα γραφικά στο αμάξωμα και τα υπερβολικά αεροδυναμικά βοηθήματα, όπως τα splitters και η μεγαλύτερη πίσω πτέρυγα, αν και δεν αποκλείεται να διατίθενται έξτρα όταν το αυτοκίνητο διατεθεί προς πώληση.

Κάτω από το καπό της νέας GLA 45 AMG ζει ο ίδιος συνδυασμός κινητήρα/κιβωτίου που συναντάμε και στις Α45 AMG και CLA 45 AMG: Δίλιτρος 4κύλινδρος κινητήρας τούρμπο με 360 PS, 7άρι διπλόδισκο σασμάν AMG SPEEDSHIFT DCT 7 και τετρακίνηση AMG Performance 4MATIC.

Η νέα GLA 45 AMG πατά πάνω σε λάστιχα 255/35 που ντύνουν 21ιντσες ζάντες και το αυτοκίνητο πετυχαίνει επίδοση στα 100 km/h εκκινώντας από στάση σε χρόνο λιγότερο από πέντε δευτερόλεπτα, σύμφωνα με τη Mercedes-Benz.

[Πηγή Mercedes-Benz]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube