Εορταστικό smart forease concept

Εορταστικό smart forease concept

Η smart θα γιορτάσει τα 20στά της γενέθλιά στην Έκθεση του Παρισιού με ένα ξεχωριστό ηλεκτρικό πρωτότυπο.

Το φετινό Σαλόνι του Παρισιού σηματοδοτεί τα 20 χρόνια ζωής της smart και η «αστική» φίρμα της Daimler το γιορτάζει με την παρουσίαση του ηλεκτρικού πρωτότυπου forease.

Πέρα όμως από γενέθλιο «δώρο», το forease concept αποτίει φόρο τιμής και σε ορισμένους πρωτοποριακούς προγόνους του, όπως το crossblade του 2001 και το forspeed του 2011.

Το νέο πρωτότυπο είναι πλήρως λειτουργικό και βασίζεται στο EQ fortwo cabrio. Σε σχέση όμως με αυτό, διαθέτει πιο κοντό παρμπρίζ και διαφορετική σχεδίαση σε προφυλακτήρες, τροχούς, φώτα και το πίσω τμήμα της οροφής με το σταθερό πίσω τζάμι και τα ενσωματωμένα roll bars.

smart forease concept interior

Στο διθέσιο εσωτερικό συναντάμε νέο τιμόνι ιδιαίτερης σχεδίασης, ταμπλό ντυμένο με λευκό δέρμα και τρίχρωμες επενδύσεις με λευκά, μαύρα και πράσινα τμήματα. Το ίδιο πράσινο χρώμα συναντάμε και στις ραφές αντίθεσης που βρίσκουμε στα πάνελ των θυρών και το ταμπλό, καθώς και στην εσωτερική πλαστική «κυψέλη» των αεραγωγών. Οι τελευταίοι έχουν μειωθεί στο μισό, μιας και οι δύο κεντρικοί ψηλά στο ταμπλό έχουν αποκτήσει δύο ψηφιακά όργανα που παρουσιάζουν πληροφορίες της εφαρμογής «ready to» της smart.

[Πηγή: smart]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube