Ηλεκτρικό πρωτότυπο από τη smart στη Φρανκφούρτη

Ηλεκτρικό πρωτότυπο από τη smart στη Φρανκφούρτη

Θα το δούμε το Σεπτέμβριο, ως προπομπό της αστικής μετακίνησης του αύριο.

Τώρα που η έκθεση της Φρανκφούρτης πλησιάζει, όλο και περισσότεροι κατασκευαστές θα ξεκινήσουν το επικοινωνιακό τους παιχνίδι στα social media.

Η smart προφανώς δε θα μπορούσε να απουσιάζει από αυτό, γι’ αυτό και ανάρτησε μια εικόνα από ένα πρωτότυπο που θα δούμε στις 11 Σεπτεμβρίου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Οδηγούμε το νέο smart fortwo cabrio electric drive

Αναμένεται να συνδυάζει την ηλεκτρική με την αυτόνομη τεχνολογία, ενώ φαίνεται πως θα είναι και η πρώτη εφαρμογή της μελλοντικής στρατηγικής CASE. Είναι τα αρχικά των λέξεων Connected, Autonomous, Shared και Electric, οι οποίες κάνουν σαφέστατο το πού στοχεύει η smart για τα επόμενα μοντέλα της.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Mercedes-Benz Generation EQ με 408 PS [video]

Με τη βοήθειά της θα γίνει ένα σημαντικό βήμα προς τη διευκόλυνση της μετακίνησης μέσα στις μεγαλουπόλεις, με αυτοκίνητα που όχι μόνο οδηγούν μόνα τους αλλά και επικοινωνούν μεταξύ τους ώστε να βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις σχετικά με τη διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσουν.


Έτσι οι πόλεις θα είναι όχι μόνο πιο καθαρές αλλά και με καλύτερη ποιότητα ζωής για όσους ζουν εκεί.

Δε γνωρίζουμε ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο πρωτότυπο, όμως είναι σίγουρο ότι θα χρησιμοποιεί και κοινά στοιχεία με τα μοντέλα της EQ, της ηλεκτρικής «υπομάρκας» της Mercedes-Benz δηλαδή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Εξελίσσεται ηλεκτρικό smart με αυτονομία 700 km

Είναι πάντως σχεδόν σίγουρο ότι μιλάμε για ένα από τα τρία ηλεκτρικά smart που θα έχουν παρουσιαστεί μέχρι το 2025, τα οποία θα έχουν αυτονομία που θα αγγίζει τα 700 km.

[Πηγή: smart]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube