Διαρροή: Σχέδια μυστηριώδους πρωτοτύπου της BMW

Διαρροή: Σχέδια μυστηριώδους πρωτοτύπου της BMW

Ο κινεζικός Τύπος έχει στα χέρια έναν αριθμό σχεδίων που απεικονίζουν ένα μυστηριώδες πρωτότυπο της BMW και κατατέθηκαν στο τοπικό Γραφείο Ευρεσιτεχνιών.

Σύμφωνα με το PCauto.com.cn, τα σκίτσα που βλέπετε αποτελούν επίσημες πατέντες από μια κατάθεση της BMW στο κινεζικό Γραφείο Ευρεσιτεχνιών και από την εμφάνισή του, πιθανότατα πρόκειται για ένα 3θυρο μοντέλο της γκάμας των μοντέλων «i».

Τα τοπικά μέσα αναφέρουν ότι πρόκειται για ένα πρωτότυπο που διαθέτει κυψέλη καυσίμου, αλλά οι τάπες του ρεζερβουάρ εκατέρωθεν του αυτοκινήτου, αν δεν είναι διακοσμητικές, υποδηλώνουν ότι πρόκειται για ένα επαναφορτιζόμενο υβριδικό μοντέλο.

Στιλιστικά δεν πρόκειται για κάποιο γοητευτικό μοντέλο, τουλάχιστον όπως αυτά στα οποία μας έχει συνηθίσει η βαυαρική εταιρεία. Αντιθέτως, πρόκειται για ένα σχέδιο με πολλές ακμές και πολλές γωνίες και θα λέγαμε αρκετά «φλύαρο». Η κάτοψη του πρωτοτύπου δείχνει μια καλοβαλμένη καμπίνα με διάταξη 2+2 και με απέριττο ταμπλό, παρόμοιας αρχιτεκτονικής με το i3 και i8.

Το μυστήριο του πρωτοτύπου που έχει κατατεθεί στο κινεζικό Γραφείο Ευρεσιτεχνιών εκτιμούμε ότι θα λυθεί μέσα στους προσεχείς μήνες και τουλάχιστον μέχρι το Auto China 2016, στο Πεκίνo τον προσεχή Απρίλιο.

[Πηγή pcauto.com.cn μέσω Ferd]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube