Διαρροή, νέο Hyundai Intrado

Διαρροή, νέο Hyundai Intrado

Αρκετές φωτογραφίες του πρωτότυπου Hyundai Intrado κυκλοφόρησαν από χτες στο ίντερνετ και πριν από την πρεμιέρα του στο Σαλόνι της Γενεύης.

Το νέο Hyundai Intrado Concept είναι το πρώτο αυτοκίνητο της κορεατικής εταιρείας του οποίου οι γραμμές ακολουθούν τη νέα σχεδιαστική γλώσσα Fluidic Sculpture 2.0. Το Intrado πρόκειται για ένα crossover με χαρακτηριστική μάσκα με ενσωματωμένα φώτα LED.

Το πρωτότυπο ξεχωρίζει επίσης από τους μυώδεις θόλους, τα πλαστικά προστατευτικά του αμαξώματος και το έντονα κεκλιμένο παρμπρίζ. Στο πίσω μέρος, η πόρτα είναι στρογγυλεμμένη και τα φανάρια σχήματος «C».

Ο εξωτερικός σχεδιασμός η αλήθεια είναι ότι δεν συνεπαίρνει τα πλήθη, αντιθέτως η καμπίνα φαίνεται να έχει ένα σπορ και μοντέρνο αέρα. Στα σημεία άξια μνείας θα περιλάβουμε το σπορ τιμόνι, το ψηφιακό καντράν και την πρόσοψη του ηχοσυστήματος που «κάθεται» έξω από το ταμπλό. Η κεντρική κονσόλα είναι επίσης σχεδιαστικά άξια αναφοράς, όπως και οι ανθρακονημάτινες διακοσμήσεις της καμπίνας.
 
Όπως είχαμε αναφέρει και τον περασμένο Δεκέμβριο, το πρωτότυπο Hyundai Intrado θα πατά πάνω σε μια «υπέρ-ελαφριά» δομή που θα χρησιμοποιεί προηγμένα υλικά και «επαναστατικές» τεχνικές κατασκευής. Επίσης θα κινείται από το σύστημα κυψελών καυσίμου επόμενης γενιάς, που θα είναι μικρότερο και ελαφρύτερο από αυτό που έχουν γνωρίσει στο ix35 Fuel Cell.  

[Πηγή Autocar]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube